Hoe kan ik Vista Icons Bewerken

Windows Vista iconen zijn kleine afbeeldingen die programma's, mappen en bestanden te vertegenwoordigen op uw bureaublad. Er zijn verschillende manieren om het bureaublad aan te passen, en een van hen is om de iconen te bewerken zodat ze portretteren verschillende foto's. U kunt het uiterlijk van je bureaublad veranderen door uw pictogrammen te bewerken.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op een open gebied van het bureaublad en klik op "Personaliseer".

2 Klik op de "Change pictogrammen op het bureaublad" link onder "Taken" in het linkerdeel van het venster.

3 Klik op het pictogram op het bureaublad dat u wilt bewerken, en klik vervolgens op de "Icon Change" knop. Windows Vista wordt een nieuw scherm met alternatieve iconen.

4 Klik op de afbeelding die u wilt gebruiken en klik op "OK". Als u een derde icoon bestand, klikt u in plaats van de "Browse" knop. Navigeer naar de locatie van het icoon bestand op uw computer. Klik erop en klik vervolgens op "Open" en "OK".

Hints

  • U kunt ook de pictogrammen bewerken voor mappen. Klik met de rechtermuisknop op een map en klik op "Eigenschappen". Klik op het tabblad "aanpassen" aan de bovenkant van het venster dat opent, en klik vervolgens op de "Icon Change" knop. Volg de instructies in dit artikel om de taak te voltooien.