Hoe te repareren van een mislukt XP installeren

Soms is het nodig om een ​​mislukte installatie XP repareren als het proces niet is voltooid of wordt onderbroken door hardware of software problemen. De reparatie-installatie zal proberen om eventuele corrupte of beschadigde systeembestanden uit de voorafgaande installatie met originele bestanden te overschrijven van uw XP-schijf. Na het herstellen van een mislukte XP-installatie, moet u een systeem updates of patches opnieuw toe te passen.

instructies

1 Plaats de Windows XP Setup-schijf in het opstartstation en start de computer.

2 Druk op een toets op het toetsenbord wanneer het SMS-bericht "Druk op een toets te starten vanaf CD" verschijnt na de eerste opstartscherm.

3 Druk op ENTER wanneer "Voor het opstarten van Windows XP nu" verschijnt. Druk nogmaals op ENTER om de 'Welkom bij Setup' scherm passeren. Druk niet op R om de herstelconsole te voeren. De Recovery Console zal u alleen naar een command-line interface voor geavanceerde wijzigingen.

4 Druk op F8 om Microsoft's licentie-overeenkomst te accepteren.

5 Selecteert u de Windows XP-installatie die u nodig gerepareerd in de doos. Druk op R om de reparatie te starten. Setup zal beginnen met het kopiëren van bestanden van de Windows XP-installatie schijf. Nadat de bestanden zijn gekopieerd, zal uw computer opnieuw op te starten. Druk niet op een willekeurige toets om opnieuw op te starten vanaf de schijf.