Hoe kan ik Windows XP opnieuw installeren van BIOS

U kan een probleem hebben ervaren met uw versie van Microsoft Windows XP die voorkomt dat je het opnieuw installeren van het systeem zonder externe schijven. In deze situatie, moet u een installatie-cd gebruikt om Windows XP te installeren op uw computer. U kunt echter niet zomaar plaats een cd in de drive en laden van de installatie. In plaats daarvan moet u uw Basic Input / Output System (BIOS) instellingen te wijzigen, zodat voor een installatie af van een CD.

instructies

1 Start uw computer. Voordat u de typische Windows-opstartscherm te bereiken, moet u uw BIOS-instellingen in te voeren. De meeste machines hebben F2 als de standaard sleutel om dit te doen. Probeer anders F1. Als alternatief, als je scherm vertelt u "X" te duwen om BIOS-instellingen in te voeren moet u die instructie volgen.

2 Vul uw opstartvolgorde instellingen. "Advanced BIOS opties" of "geavanceerde boot options" zal vaak de instellingen voor uw boot sequence bevatten. Experimenteer met de BIOS menu totdat u uw instellingen.

3 Wijzig uw boot sequence. Gebruik de pijltoetsen om de eerste boot optie om te veranderen "Boot van CD." Verlaat het BIOS en uw instellingen op te slaan.

4 Plaats de installatie-cd en uw computer opnieuw op te starten. BIOS-instellingen zal nu de cd en je in staat om Windows XP te installeren door de instructies op het scherm zal zijn.