Hoe te beschermen mijn USB Flash Drive Vanaf Worms & virussen

Universal Serial Bus (USB) flash drives zijn nuttig omdat ze documenten en andere bestanden op te slaan voor het transport naar verschillende computers, en ze kunnen zelfs verschillende programma's gemaakt voor flash drives draaien. Helaas betekent dit dat flash drives zijn gevoelig voor virussen en wormen ook. Maar met een paar stappen, kunt u er zeker van de drive is nooit geraakt door hen.

instructies

1 Download een anti-virus software programma speciaal ontworpen voor flash drives (zie bronnen sectie). Dergelijke software loopt van de stick en hoeft niet op elke computer geïnstalleerd.

2 Controleer elke computer die u de schijf aan te sluiten op tekenen van een virus of andere malware, zoals het uitvoeren ongewoon traag, constant shutdowns of gegevens worden verwijderd. Heeft uw flash-drive niet aan op een dergelijke computer. Als later vermoedt dat u de computer besmet is, voert u de anti-virus software die u hebt gedownload in stap 1.

3 Controleer regelmatig uw schijf voor alle verdachte bestanden die u niet meer weet toe te voegen. Dit kunnen tekenen zijn van kwaadaardige activiteit op uw harde schijf.

4 Gebruik een dummy filemaker op uw harde schijf (zie bronnen sectie). Dummy bestanden nemen alle van de beschikbare ruimte op uw harde schijf, zodat een virus geen ruimte kan gebruiken.