Hoe om foto's te kopiëren vanuit het interne geheugen naar een Memory Stick

Hoe om foto's te kopiëren vanuit het interne geheugen naar een Memory Stick


Een USB-stick is een draagbare media storage drive die u toelaat om uw bestanden en foto's overal mee naartoe. De meeste computers kunt u de memory stick aan te sluiten op een USB-drive. Geen foto's zijn opgeslagen op de memory stick kan worden bekeken op elke computer compatibel zijn met de memory stick. Het is ook een goede manier om back-ups van uw foto's te maken in het geval er iets beschadigt de originele digitale fotobestand.

instructies

1 Plaats de Memory Stick in de USB-schijf van uw computer.

2 Laat uw computer naar je memory stick op te sporen. Als dit de eerste keer dat de memory stick is aangesloten op uw computer, kan dit een beetje tijd in beslag nemen.

3 Ga naar de map op het interne geheugen van uw computer waar u uw foto's hebt opgeslagen.

4 Klik met de rechtermuisknop op de foto en selecteer "Kopiëren" in het menu.

5 Minimaliseren van de map die uw foto's bevat.

6 Klik op de knop "Start" en kies "Computer" in het menu Start. Dit geeft je een overzicht van alle opslagstations de show op uw computer, met inbegrip van je memory stick.

7 Dubbelklik op je memory stick uit de lijst met stations. Het zal meestal worden vermeld als een verwijderbare opslag type.

8 Ga naar de map op je memory stick waar u uw foto's op te slaan.

9 Klik met de rechtermuisknop binnenkant van de map en kies "Plakken" in het menu. Dit zal een kopie van uw foto te maken op je memory stick.

10 Herhaal de "Copy" en "Paste" -proces voor elke foto die u wilt opslaan op je memory stick.