Hoe maak je een spel met meerdere cd's installeren

Hoe maak je een spel met meerdere cd's installeren


Om een ​​computer spel te spelen, moet je eerst het spel te installeren op de harde schijf van de computer. Een normale CD kan tot 700 MB aan data. Helaas is dit niet genoeg ruimte om de nodige maatregelen om enkele van de huidige generatie games te installeren bestanden, en de games komen met meerdere cd's die u moet installeren huisvesten. Als je een spel kopen met meerdere cd's, moet u elk van de cd's, een installeren op een moment. Zodra je de installateur van de game te lanceren, zal het spel u gevraagd om cd's te veranderen wanneer dat nodig is.

instructies

1 Open het cd-station op uw computer.

2 Plaats de CD met het label "Disk One" of "1" in het CD-station. Zorg ervoor dat de bedrukte kant omhoog.

naar boven.

3 Sluit het cd-station. Klik op de optie om de installatie te starten in het pop-up venster, als deze verschijnt. Als er geen venster verschijnt, klikt u op "Start", selecteer "Computer" en dubbelklik op het "CD" drive. Zoek de "Install.exe" bestand en dubbelklik erop om het installatieprogramma te starten.

4 Volg de instructies op het scherm om het spel te installeren, met vermelding van informatie zoals waar je wilt het spel en andere beschikbare spelopties installeren. Laat de computer om het spel te installeren vanaf de cd. Een dialoogvenster verschijnt wanneer de computer voltooit de installatie van de bestanden van de eerste cd, waarin u wordt gevraagd om de tweede cd.

5 Open het cd-station op de computer opnieuw, verwijdert u de eerste schijf en plaats de cd met het label "Disk Twee" of "2" Sluit het cd-station en laat de computer te hervatten het installeren van het spel. Merk op dat als het systeem de cd niet automatisch herkent, klikt u op de "Retry" of een vergelijkbare knop in het dialoogvenster.

6 Herhaal dit proces totdat u alle schijven voor het spel hebt geïnstalleerd.