Hoe maak je een geluidskaart probleem op te lossen

Hoe maak je een geluidskaart probleem op te lossen


Een geluidskaart, soms aangeduid als een geluidskaart, is het apparaat dat uw computer geeft de mogelijkheid om geluid te produceren via de luidsprekers. Dit geldt ook voor de luidsprekers op uw computer en alle extra luidsprekers die je kan aansluiten op uw computer. U moet een compatibel stuurprogramma op uw computer te hebben om voor uw geluidskaart goed te laten werken. De meeste geluidskaart problemen zijn in feite het resultaat van een probleem driver.

instructies

update Windows

1 Klik op het menu "Start".

2 Type "Windows Update" in het vak "Search Programma's en bestanden" en druk op "Enter." Het scherm Windows Update wordt geopend.

3 Klik op "Check for Updates" en klik dan op "Install Updates." Windows Update zal automatisch de juiste driver voor uw geluidskaart te vinden.

4 Start je computer opnieuw op. Uw geluidskaart moet nu goed werken. Als dit niet gebeurt, gaat u naar de volgende stap.

5 Ga naar de Microsoft "Geen geluid in Windows" webpagina.

6 Klik op "Nu uitvoeren" onder het "Microsoft Automatische probleemoplossing" header.

7 Klik op "Opslaan" en vervolgens op "Toestaan." De "Microsoft M. Fix It" tool zal beginnen te lopen. De Microsoft Mr. Fix it tool zal automatisch van uw computer te scannen op de oorzaak van het probleem en vervolgens automatisch te repareren. Als het hulpprogramma het probleem niet kan oplossen, zal het u te voorzien van extra middelen om u te helpen het probleem zelf op te lossen.