Hoe kan ik een autoresponder voor Outlook Express Maak

Als je op vakantie gaat of wil je gewoon een vriendschappelijke verzenden erkennen u een e-mail hebt ontvangen, kunt u een autoresponder met Outlook Express te creëren. U kunt meerdere autoresponders onder verschillende omstandigheden te gebruiken door de volgende stappen.

instructies

1 Maak je bericht in Kladblok. Schrijf het bericht dat u wilt verzenden als een autoresponder. Gebruik een algemene begroeting als "Hello" of "Bedankt voor de e-mail." Ga dan naar de rest van uw bericht te schrijven. Sla het txt-bestand dat u hebt gemaakt in Kladblok op uw harde schijf. Sla het op onder een geschikte bestandsnaam zoals "outofoffice.txt." Onthoud waar je het hebt opgeslagen.

2 Open Outlook Express en beginnen met het opzetten van uw auto-responder. Op het menu, klik op "Extra." Selecteer "Message Rules," en dan "Mail."

3 Maak de mail regel. Een pop-up venster wordt geopend met de titel "New Mail Rule." In het eerste deel met de titel "Select Voorwaarden voor de regel", scroll naar beneden en vink "Voor alle berichten." In deel 2 met de titel "Actie selecteren voor de regel," check "Reageren met boodschap."

4 Voeg uw txt-bestand. Onder "3. Regelbeschrijving," klik op het woord "boodschap" waar het zegt "Reageren met boodschap." Een andere doos zal openen die "bestanden van het type box." Selecteer "Tekst (* .txt)." In het pulldown menu, vind het bestand waarin u het bericht hebt opgeslagen. Selecteer uw bestand en klik op 'Openen'.

5 Ga verder met het vierde vak. Geef een naam aan de regel die u zojuist hebt gemaakt. Kies iets dat de regel beschrijft, zoals "Out of office" of "op vakantie." Klik vervolgens op "OK."

6 Klik op "OK" in de nieuwe pop-up venster met de titel "Message Rules." Uw autoresponder is nu op. Als u wilt uit te schakelen, moet u deze opnieuw opent het dialoogvenster en vinkt u het vakje naast uw regel.

Hints

  • Laat uw computer aan met Outlook Express geopend wanneer u vertrekt voor een vakantie, zodat uw nieuwe berichten worden gedownload en autoresponder uitzendt.