Hoe maak je een PDF vanuit Word afdrukken

Hoe maak je een PDF vanuit Word afdrukken


Portable Document Format (PDF) is een universeel bestandsformaat dat een lay-out documenten bewaart en kunnen worden bekeken op elke computer met behulp van Adobe Reader, die gratis verkrijgbaar bij Adobe is. Word-documenten kunnen worden omgezet naar een pdf-bestand formaat met behulp van een Word naar PDF converter printerdriver. Met behulp van Word, selecteert een gebruiker om de documenten met behulp van de converter printerdriver, die slaat het document als een PDF-bestand af te drukken.

instructies

1 Download een Word naar PDF-bestand converter printerdriver. Veel gratis file converter printerdrivers bestaan ​​waaronder CutePDF Writer, Pdf995 en doPDF (zie bronnen).

2 Installeer de gekozen PDF-printer driver op uw computer door te dubbelklikken op het installatiebestand.

3 Open de gewenste Microsoft Word-document dat u wilt afdrukken naar PDF. Klik op "Start" van de System Tray gelegen aan de onderkant van het bureaublad. Klik op "Alle Programma's" en klik op "Microsoft Word" uit de lijst met toepassingen.

4 Klik op "File" in het menu bovenaan in Word en klik op 'Openen'.

5 Blader naar het Word-document van uw keuze, klikt u op om deze te selecteren en klik op de "Open" knop.

6 Klik op "File" in het menu bovenaan en klik vervolgens op "Afdrukken."

7 Klik op het drop-down naast "Name" in het dialoogvenster printer. Blader naar de PDF-printerdriver en klik op de knop "OK". Een 'Opslaan als' dialoogvenster verschijnt.

8 Voer een naam voor het PDF-bestand als locatie op te slaan en klik op 'Opslaan'. Uw Word-bestand wordt opgeslagen als PDF-bestand.