Hoe maak je een Pivot Ladder maken

Een ladder kan helpen om een ​​verticale dynamische toe te voegen aan uw Pivot Stick Figure Animator projecten. U kunt ladders gebruiken om de overgang naar een andere scène in uw project, of om gewoon te verstrekken uw stick figures met toegang tot hoge objecten in een scene. En als de specificaties premade ladder van het programma de behoeften van uw project niet helemaal past, gebruik dan de Pivot's Stick Figure Builder tool om een ​​aangepaste ladder vanuit het niets te maken.

instructies

1 Begin Pivot Stick Figure Animator. Selecteer de "Create Afbeelding" optie "File" menu van het programma om het menu van het Cijfer Builder. Standaard wordt het menu van het Cijfer Builder beschikken over een enkele lijn segment om mee te beginnen.

2 Klik op de "Add Line" tool. Klik op de rode controlepunt in de standaard zoals segment en sleep deze verticaal om een ​​nieuw segment te trekken - houden het segment kort. Druk op de linker knop van je muis om de nieuwe segment eindpunt in te stellen.

3 Klik op de "Duplicate Segment" knop. Het duplicaat segment zal naar uw cursor worden toegevoegd. Verplaats de onderkant van het nieuwe segment op zijn plaats aan de top van je tweede segment en druk op de linker knop van je muis om de dubbele instellen tot het einde van het vorige segment te verankeren.

4 Voeg meer duplicaten aan uw lijnen. Elke nieuwe lijn die je toe zal worden gebruikt om de sporten van uw ladder te sluiten.

5 Klik op de "Add Line" tool. Beweeg de cursor over het tweede punt van de onderkant van uw lijnstukken. Trek een verticale lijn, om uw ladder eerste sport te maken.

6 Klik op de "Duplicate Segment" toets. Voeg de duplicaten van uw horizontale segment naar de andere punten langs uw verticale lijn te treden van uw ladder te voltooien. Voeg alle van de sport segmenten aan dezelfde kant van uw verticale lijn.

7 Voeg verticale lijnen aan uw sporten op de ladder te voltooien. Sluit elke lijn naar de controlepunten van de sporten.

8 Rechtzetten van een van de onvolkomenheden van uw ladder. Klik op één van de controlepunten en sleep deze naar links of naar rechts om ze te strekken en hun lengte aan te passen. Na het strekken elk punt, klikt u op de "Statische / Dynamische Segment" knop om uw ladder volledig statisch te maken.

9 Selecteer de "Save" optie in het Cijfer van de bouwer "File" op weg naar uw ladder op te slaan.