Hoe maak je een Microsoft Remote Desktop ActiveX-besturingselement in Firefox Run

Hoe maak je een Microsoft Remote Desktop ActiveX-besturingselement in Firefox Run


ActiveX is een technologie die speciaal gemaakt door Microsoft voor Internet Explorer. ActiveX "controls" toestaan ​​Internet Explorer toegang tot ingesloten multimedia-inhoud in webpagina's (zoals "Flash" video streams). Mozilla's Firefox biedt geen ondersteuning van Microsoft ActiveX-technologie om vele redenen, maar vooral omdat ActiveX-technologie Window's besturingssystemen een zware doelstelling voor kwaadaardige software heeft gemaakt. Met andere woorden, je kunt niet een Microsoft remote desktop ActiveX-besturingselement in Firefox uit te voeren. In plaats daarvan, Firefox ondersteunt "plugins" (ook wel "add-ons") en "extensies", die functioneren als ActiveX-besturingselementen die u in staat te bekijken en gebruik maken van geïntegreerde multimedia-inhoud op webpagina's.

instructies

1 Bezoek Mozilla's "Add-ons voor Firefox" webpagina. Selecteer een add-on (plug-in) die u wilt downloaden en klik op de "Nu downloaden" knop. Volg de eenvoudige installatie-instructies, zal Firefox herstart en zal automatisch gebruik maken van de nieuwe add-on voor ingebedde multimedia web content te bekijken. Als alternatief, bij een bezoek aan een website die een add-on voor Firefox vereist zal u vragen of u wilt downloaden en installeren, automatisch; klik op de knop "Install" aan de bovenkant van de webpagina, als daarom wordt gevraagd, om de plugin te downloaden en te installeren.

2 plugins u niet meer wilt uitschakelen door het openen van Firefox te klikken op "Tools" aan de bovenkant van het scherm, en het selecteren van 'add-ons. " Selecteer de sectie 'Plugins' op de rechterbovenhoek van het venster "Add-ons". Selecteer de plug-in en klik op de "Disable" knop.

3 Werk plugins door het openen van het raam "Addons" (zie stap 2), het selecteren van de sectie "Plugins" in de rechter bovenhoek, en te klikken op de "Updates zoeken" knop in de linkerbenedenhoek. Na het klikken op "Updates zoeken," Mozilla's "Plugin Check" webpagina opent, geeft al uw huidige plug-ins en vertelt u die up-to-date zijn en die bij te werken. Klik op de knop "Update" te actualiseren verouderde plugins.

Hints

  • De algemene vuistregel bij het downloaden van add-ons of plugins is, als het niet nodig is om de functie van uw computer dan niet downloaden. Plugins zijn gemaakt door externe organisaties en kunnen schadelijke software bevatten. Alleen plugins dat Mozilla goedkeurt op hun website absoluut veilig te houden downloaden.
  • Regelmatig updaten van uw plugins om maximale prestaties te garanderen.