Hoe kan ik een laptop verbinding met het internet via een andere computer

Het gebruik van Internet Connection Sharing (ICS), kunt u een host-computer thuis gebruiken om een ​​internetverbinding te veel apparaten, in het bijzonder een laptop computer te verstrekken. Dit kan besparen op routers, en in veel gevallen voor meer dan verhoogde veiligheid bij gebruik van een hardware router. ICS kan ook worden gebruikt om een ​​verbinding met meer dan een laptop of andere apparaten.

instructies

1 Op de host-computer, gaat u naar "Start Menu", "Control Panel" en "Network Connections."

2 Klik met de rechtermuisknop op uw internetverbinding en klik op "Eigenschappen", klik op het tabblad "Advanced".

3 Onder "Internet Connection Sharing," check de "Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via deze computer" aan.

4 Klik op "OK", noteer het IP-adres en subnet mask vermeld, wat zou moeten zijn: IP-adres - 192.168.0.1 en subnet mask - 255.255.255.0 en klik op 'Ja.'

5 Op de client-computer, gaat u naar de "Start Menu", "Configuratiescherm", "Network Connections" en "Local Area Network."

6 Klik met de rechtermuisknop op "Local Area Connection", klik op "Eigenschappen", klik op het tabblad 'Algemeen'. Klik op "Internet Protocol (TCP / IP)" en klik op 'Eigenschappen'.

7 In het "Internet Protocol (TCP / IP)", klik op "een IP-adres automatisch", klik op "OK."

8 Navigeer naar de "Start Menu", "Configuratiescherm", "Network Connections" en dubbelklik op de "New Connection Wizard" en volg de instructies op het scherm.

Hints

  • Als u geen gebruik maakt van een draadloze verbinding tussen de twee computers, zult u een crossover Ethernet-kabel nodig om de computers met elkaar te verbinden, en een tweede Network Adapter kaart op de host-computer. Hoe dan ook, de twee computers te worden verbonden via een van deze methoden.