Hoe kan ik een WMV insluiten in Powerpoint

Hoe kan ik een WMV insluiten in Powerpoint


Microsoft Office PowerPoint is de presentatie component van de productiviteit Office suite. Tijdens de presentaties kunnen facilitators verschillende soorten media, zoals grafieken, foto's en video's als een onderdeel van het programma. Als een video moet worden afgespeeld, kan de presentator spelen in de presentatie plaats van naar buiten PowerPoint om het te spelen.

instructies

1 Klik op het tabblad "Invoegen".

2 Druk op de pijl naar beneden onder de "Media Clips" panel.

3 Ga naar "Movie" en klik op de pijl naar beneden ernaast.

4 Selecteer "Movie uit bestand."

5 Navigeer naar de video locatie. In dit geval gebruikt u de sample video die wordt geleverd met Microsoft. De video's zijn vaak gelegen in de map "Video" in de "Mijn documenten" of map 'Documenten'.

6 Selecteer de video en druk op "OK." De slide wordt zwart en de 'Microsoft Office PowerPoint "dialoogvenster te openen en vragen of de film moet beginnen automatisch of wanneer de dia wordt geklikt. Selecteer de optie van uw keuze.

Hints

  • PowerPoint kunt ook andere soorten bestanden, zoals AVI (Audio Video Interleave) en .MPEG (MPEG).
  • Het videobestand maakt geen deel uit van de presentatie maar enkel in samenhang met de presentatie. Als dus de locatie van het videobestand veranderingen, de film kan niet worden afgespeeld in de presentatie.