Hoe maak je een HTML-formulier met een URL query string Bevolk

Bij het bouwen van HTML-formulieren, kunt u invoeren van de ene pagina en gebruik deze om uw formulier velden bevolken op een nieuwe pagina. Om dit met behulp van een URL query string doen, moet je de "$ _GET []" super variabele nodig. Deze variabele is een array --- wat betekent dat het bezit van meerdere waarden --- dat bevat de naam en de waarde van elke variabele in een URL met een query string. U moet de waarde van elke query string variabele te krijgen en plaats deze in een nieuw PHP variabele, die u vervolgens kunt invoegen in HTML-formulier-tags met behulp van de "waarde" attribuut.

instructies

1 Open het HTML-bestand met uw formulier. Op de top van het bestand, voordat de doctype declaratie, het openen van HTML-tag of een andere code, voeg een paar PHP onderscheidingsteken tags:

<? Php

?>

2 Maak een nieuwe variabele en zet deze op de waarde van de "$ _GET []" super variabele:

$ Name = $ _GET [];

3 Voeg de naam van de variabele die je nodig hebt van de URL query string in de beugels van de "$ _GET []" variabele. U moet enkele of dubbele aanhalingstekens plaats rond de naam van de variabele, afhankelijk van uw voorkeuren:

$ Name = $ _GET [ 'naam'];

Deze "$ _GET [ 'naam'];" code neemt de waarde voor "naam" van een URL die er als volgt uitziet:

http://yoursite.com/page.php?name=Joe

In dit geval is de waarde van '$ name "wordt dan" Joe. "

4 Scroll naar beneden in de code van uw HTML-bestand en kijken naar de vorm veld dat je nodig hebt om te bevolken. Bijvoorbeeld, als u het veld bevolken, zoek de "<input>" tag met de naam van de "naam" en plaatst u de "$ name" variabele als de waarde ervan:

<Input type = "text" name = "name" value = "<? Php $ name;?>" />

Merk op dat met het oog op de PHP variabele plaatsen in de "<input>" tags moet u de PHP onderscheidingsteken tags gebruiken om de browser te vertellen aan de tekst zoals PHP te lezen.

Hints

  • Heeft gevoelige informatie voor de gebruiker door middel van URL-query strings om formuliervelden bevolken niet door, omdat dit de informatie zichtbaar voor anderen zal maken.