Hoe de Microsoft Word Standaard Woordenboek Problemen

Microsoft Word presenteert een populaire optie voor tekstverwerking software. Voor Microsoft Windows eigenaars, Microsoft Word functioneert heel goed als een tekstverwerkingsprogramma optie, omdat Microsoft produceert beide programma's. Dit betekent dat Word en Windows moet goed met elkaar omgaan. Bovendien kan Microsoft ondersteuning bieden beide. Soms kan de standaard woordenlijst op Microsoft Word enkele problemen ervaren. In deze situatie, kunt u over het algemeen te lossen het probleem zelf door het uitvoeren van een aantal fundamentele problemen.

instructies

1 woorden toe te voegen aan de standaard woordenboek. Als je een woord dat u gemakkelijk gebruik voortdurend gemarkeerd door Word te vinden, kan het nodig zijn om deze toe te voegen aan het woordenboek. Wanneer u een woord toe te voegen, zal het in een aangepaste woordenlijst worden geplaatst. Gelukkig Word ziet er automatisch voor zowel de standaard en aangepaste woordenboeken bij het uitvoeren van een spellingcontrole. Om een ​​woord toe te voegen, gewoon met de rechtermuisknop op het woord binnenkant van een Word-document. Selecteer 'Toevoegen aan woordenboek "om de bewerking te voltooien.

2 Maak een nieuw woordenboek. Als u een overvloed aan woorden die u gebruikt wilt u misschien een compleet aangepaste woordenlijst maken. Zo kan bijvoorbeeld medische deskundigen nodig om dit te doen om ervoor te zorgen dat ze geen problemen ondervinden met hun documenten. Om een ​​aangepaste woordenlijst te maken, gaat u naar de Microsoft Office-knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op 'Opties voor Word, "" Proofing "en selecteer" Aangepaste woordenlijsten. " Hier zult u in staat om een ​​aangepaste woordenlijst maken voor enig doel.

3 Start Word met de standaardinstellingen. U kan nodig zijn om de "/ a" switch handmatig uit te voeren, zoals voorgesteld door Microsoft Word terug te herstellen naar de standaardinstellingen. Zoek de "winword.exe" bestand op uw computer. Ga naar "Start", "Run" en typ de locatie van de "winword.exe" bestand. Bijvoorbeeld: "C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office10 \ winword.exe". Aan het einde van uw het typen, buiten de aanhalingstekens, type in "/ a." Hit "Enter." Dit zal Word opent met de standaard instellingen.