Hoe snelheid van Flash Games

Hoe snelheid van Flash Games


Miljoenen mensen games spelen op hun computers. Met de technologie en graphics steeds beter, zijn Flash games steeds ingewikkelder. Als je problemen hebt met het afspelen van uw Flash games op je computer, omdat het spel is voortdurend starten en stoppen, verfrissend en rebuffering, er zijn een paar dingen die je kunt doen. Geheugen, browser en Internet snelheid zijn allemaal factoren in de snelheid van je van je Flash games.

instructies

1 Opruimen geheugenruimte. Door het verwijderen en het verwijderen van sommige programma's die u niet meer gebruikt of nodig hebt, zult u het opruimen veel geheugen en RAM ruimte die nodig is voor uw Flash games soepel te laten verlopen. Klik op de knop "Start", open het "Configuratiescherm" uit het menu Start. Klik op "Add / Remove Programs" van het Configuratiescherm en klik vervolgens op de "Verwijderen / Installatie ongedaan maken" knop op de programma's die u wilt verwijderen.

2 Download een browser met een betere Flash plug-in compatibiliteit. Opera, Google Chrome en Mozilla zijn allemaal compatibel met Flash (zie "Bronnen").

3 Verander uw internetverbinding. Een trage internetverbinding zal drastisch vertragen uw Flash games. Overschakelen naar een breedbandverbinding om uw Internet is snel genoeg voor Flash games.