Waar kan u uw eigen Yard Sign?

Als u nodig hebt om een ​​teken van de werf te maken, of het nu voor een sociale of politieke oorzaak of een eenvoudige garage sale, het creëren van je eigen teken van de werf is een vrij gemakkelijk en eenvoudig proces. Afhankelijk van de grootte van het teken van de werf die u nodig hebt, kunt u het daadwerkelijke ontwerp van de werf te creëren ondertekenen jezelf en dan hebben laten drukken. Hier zijn een paar ideeën over waar u uw eigen erf teken kan creëren.

Ontwerp

Beginnen met het maken van uw teken van de werf door het schetsen van wat u wilt dat uw teken te lijken, evenals de informatie die zij nodig heeft om op te nemen. Vervolgens moet je nadenken over een meer gedetailleerd beeld te creëren voor uw tuin teken ontwerp in een grafisch programma zoals Photoshop. U kunt een zeer professioneel ogende borden te creëren in Photoshop en uw imago verder te fine-tunen door te werken in lagen tot je tevreden bent met het resultaat. Bij het werken in lagen, kunt u verschillende elementen selecteert om te veranderen, zonder invloed van de andere elementen die u hebt gemaakt in andere lagen. U kunt foto's of andere afbeeldingen toe te voegen aan uw algemene imago en kies uit een verscheidenheid van filters, lettertypes en kleuren om uw ideale teken van de werf te creëren.

Printing Online

Denk aan het hebben van een online bedrijf als CafePress print uw werfteken voor u. Als u deze optie kiest, maakt u een account en bekijk de indiening proces. U zult uw teken van de werf te uploaden naar de CafePress website. U kunt zelfs wat extra geld door de verkoop van uw borden in uw eigen CafePress winkel. CafePress vereist dat de resolutie voor uw afbeelding 200 pixels. Natuurlijk zal de werkelijke beeldgrootte variëren, afhankelijk van wat je wilt in termen van een grens.

afdrukken Lokaal

Een andere manier kunt u uw afbeelding hebt gedrukt is om uw opgeslagen ontwerp naar een drukkerij of kantoor aanbod slaan op een cd en hebben de winkel af te drukken het voor u. Als u deze optie kiest, contact op met de printer om te bepalen welk type bestandsformaat het vereist, en ook vergelijken met de prijsstelling.