Hoe maak je een Microsoft Graph Grafiek invoegen in een Publisher Document

Microsoft Office Publisher is een software die kan worden gebruikt als een instrument om brochures, folders, nieuwsbrieven en visitekaartjes te ontwerpen; maken tekstverwerkingsdocumenten, marketing tools en websites; en websites op het internet publiceren. Uitgever veel sjablonen en wizards gebruikers te helpen bij het proces van het creëren van documenten en het afstemmen documenten aan de behoeften van de gebruiker. U kunt een Microsoft grafiekgrafiek in uw uitgever document onder meer door gebruik te maken object onder de Insert drop-down menu. Zodra je het object hebt ingevoegd, kunt u deze aanpassen of wijzigen op welke manier u kiest.

instructies

Hoe maak je een Microsoft Graph Grafiek invoegen in een Publisher Document

1 Open Publisher door te dubbelklikken op het Publisher Icon.

2 Ga naar de File pull-down menu en klik eenmaal op nieuw.

3 Ga naar de Insert pull-down menu. Klik erop.

4 Klik eenmaal op Object. Een Insert menu object zal verschijnen.

5 Kies op de Create from file optie. U ziet twee opties: Maak een nieuwe of aanmaken van het bestand. Je zou hebben gekozen Maak een nieuwe als je wilde een nieuwe Microsoft grafiek grafiek te maken. Omdat we ervan uit dat u een grafiek grafiek die u al hebt gemaakt en wil het importeren van ergens anders op uw computer, moet u kiezen voor het creëren van de file optie. Dit is de optie zullen we kijken naar, omdat we ons richten op het invoegen in plaats van het creëren van een Microsoft grafiek grafiek in een Publisher document.

6 Klik in het kleine cirkel voor Create from file.

7 Klik op Bladeren om het bestand dat u wilt de Microsoft grafiekgrafiek van krijgen te halen.

8 Klik eenmaal op het bestand dat u wilt openen.

9 Klik op open. De Microsoft grafiekgrafiek verschijnt automatisch in je document.

10 Klik op de kaart en houd de cursor naar de grafiek te verplaatsen naar de positie die u wilt dat het in het document.