Wat is een Rick Roll Script?

Het internet heeft veel dingen veranderd in ons dagelijks leven, van het gemak van zakendoen met de manier waarop we te maken en vrienden te houden. Het heeft ook nieuwe smaak toegevoegd aan onze streken. Een populaire internet meme, of trend, is die van Rick Rolling. Om de grap uit te voeren, veel internetgebruikers in dienst Rick Roll scripts.

Wat is Rick Rolling?

Rick Rolling is een werkwoord dat het proces van pranking iemand online onder de Rick Astley internet meme aanduidt. Dit meme begon toen internetgebruikers gestuurd links naar anderen online die waren vermomd als een verscheidenheid van legitieme hyperlinks, maar toen klikte op, al regisseerde de pranked gebruiker naar populaire jaren '80 zanger Rick Astley's muziek video "Never Gonna Give You Up." De grap had geen agenda of kwade opzet; Het was gewoon gebruikt door een verscheidenheid van Internet grappenmakers als een onderhoudende afleiding.

populariteit

De streek bleef het niet bij. Veel internetgebruikers zetten hun eigen draai aan de Rick Roll meme, van stunt YouTube April Fool's in 2008, waarbij de link naar elke video doorgestuurd op de site "Never Gonna Give You Up," om gebruikers te verliefd op de meme stemming het nummer als soundtrack van de keuze van de New York Mets honkbalteam tijdens zijn thuis opener in 2008.

Wat is een Rick Roll Script?

Als onderdeel van de trend, sommige internetgebruikers gemaakt codering scripts dat diverse Rick Roll gerelateerde grappen uitgevoerd. Een Internet script is een reeks van code die een bepaalde functie uitvoert wanneer geplakt in bepaalde programma's en programmeertalen. Deze scripts opgenomen alles van code die toegestane programma's op de oproep van specifieke telefoonnummers prank and play "Never Gonna Give You Up" om scripts die het lied wanneer telemarketeers wel een telefoonnummer en vervolgens opgehangen op hen gespeeld.

Andere opmerkelijke Rick Rolling

Rick Rolling had een paar andere high-profile optredens en hommages. Wanneer de computer hacker groep Anonieme de Scientology Kerk protesteerden in verschillende steden over de hele wereld, drukte speelde het lied als een eerbetoon aan de meme. Rick Astley zich zelfs deelgenomen aan een live Rick Rolling door het maken van een verrassing verschijning op Thanksgiving Day Parade van de Macy's in New York in 2008 tijdens een ander nummer.