Hoe maak je een taal in de Yahoo Messenger wijzigenYahoo Messenger biedt mensen van verschillende nationaliteiten in de gelegenheid om direct verbinding met chatdienst. Yahoo Messenger maakt het ook mogelijk gebruikers te bellen en met hun vrienden spreken via hun mobiele telefoon of thuis, verzenden en ontvangen van e-mails, bekijken en bekeken worden door middel van een webcamera en delen van foto's. Bovendien zijn de meest recente versie van Yahoo Messenger (Beta 10) stelt gebruikers in staat van maximaal 16 verschillende talen te kiezen, zodat ze in hun eigen taal te communiceren.

instructies

1 Dubbelklik op het pictogram van Yahoo Messenger op uw bureaublad, indien Yahoo Messenger niet automatisch wordt geopend wanneer u inlogt op uw systeem. Selecteer "Messenger" en vervolgens op "Preferences."

2 Selecteer "Taal" van de sectie "Category". Kies de gewenste taal uit de drop-down pijl aan de rechterkant. De download voor uw geselecteerde taal zal beginnen; na een paar seconden, verschijnt er een pop-upvenster verschijnt, met de vraag of u wilt Yahoo Messenger opnieuw op te starten in het huidige of op een later tijdstip. Selecteert dienovereenkomstig.

3 Communiceer in uw gekozen taal nadat u de computer opnieuw hebt opgestart. De Yahoo Messenger wordt automatisch geopend zodra u terug in uw systeem in te loggen. Zo niet, dan dubbelklikt u op het pictogram van Yahoo Messenger op uw bureaublad. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord (voer indien leeg). De gekozen taal zullen nu in gebruik in de Yahoo Messenger.