How To Turn Off the Search Bar Automatic Lijst die opduikt

How To Turn Off the Search Bar Automatic Lijst die opduikt


Over het algemeen kunt u de automatische lijst die opduikt in je browser's zoekbalk door het uitschakelen van de vorm auto-complete en zoeksuggestie functies in uw browser uit te schakelen. Als het uitschakelen van deze functie niet alle van de zoektocht suggestie pop-ups die verschijnen wanneer u typt een zoekopdracht in uw browser zoekbalk te voorkomen, moet u mogelijk ook om de query suggestie functie op uw zoekmachine provider voorkeuren pagina uit te schakelen.

instructies

Uitschakelen Vorm AutoAanvullen voor uw Internet Explorer 7 of 8 Search Bar

1 Ga naar het menu 'Extra' in uw Internet Explorer-browser en selecteer 'Internet-opties. "

2 Klik op het tabblad 'Inhoud' en klik op de knop 'Instellingen' in het gedeelte AutoAanvullen.

3 Schakel het vakje naast AutoAanvullen gebruiken voor "formulieren." Klik op 'OK'.

4 Ga naar het tabblad 'Algemeen', klik op 'Verwijderen' en vervolgens verwijderen van uw "Form data" de geschiedenis.

Uitschakelen zoeksuggestie functies voor uw Internet Explorer 8 Search Bar

5 Klik op het kleine pijltje zich aan de rechterkant van uw Internet Explorer 8 zoekbalk.

6 Selecteer "Zoekmachines beheren" uit het drop-down menu. Klik op de eerste zoekmachine in de lijst en selecteer "Disable suggesties" in de details sectie. Herhaal dit voor de volgende zoekmachine in de lijst totdat u ze allemaal zijn gegaan.

7 Klik op 'Sluiten'.

Uitschakelen Form AutoComplete & Zoeken Suggestie functies voor uw Firefox Search Bar

8 Ga naar het menu 'Extra' in uw Firefox-browser en selecteer 'Opties'.

9 Klik op "Privacy" in het optiemenu. Klik op de "Firefox zal" drop-down menu en selecteer 'Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. "

10 Schakel het vakje naast "herinneren Zoek en vormen de geschiedenis." Klik op 'OK'.

11 Klik met de rechtermuisknop op uw Firefox-zoekbalk en verwijder het vinkje "Show Suggestions" in het snelmenu. U kunt ook op om de zoekactie suggestie functie in te schakelen, kunt u ook klikken op het kleine pijltje aan de linkerkant van de zoekbalk. Selecteer "Zoekmachines beheren" uit het drop-down menu. Deselecteer "Show zoeksuggesties". Klik op 'OK'.

Turn Off the Query Suggestie functie op uw Search Engine Provider Voorkeurspagina

12 Ga naar uw zoekmachine provider de voorkeur pagina voor de huidige, actieve zoekmachine in uw zoekbalk. Links naar de voorkeuren pagina van een aantal populaire zoekmachines (Google, Yahoo !, Bing en Dogpile) zijn in de sectie verwijzingen van dit artikel.

13 Log in op uw account bij deze provider (indien van toepassing).

14 Selecteer de optie de query suggestie functie uit te schakelen. Bijvoorbeeld, op de Google-Preference pagina, scroll naar beneden naar het gedeelte Query Suggestie en schakel "Zorg voor zoeksuggesties in het zoekvak." In Yahoo !, klik op de link 'Bewerken' in de Search Assist sectie, selecteer "Nooit - Niet automatisch zoeksuggesties weer te geven," en klik op 'Opslaan'. In Bing, scroll naar beneden naar het gedeelte Search Tips en schakelt u "Turn suggesties over."

15 Klik op de "OK", "Finished, '' Voorkeuren opslaan 'of wat dan ook knop bevindt zich aan de onderkant van de pagina voorkeuren.