Cabinet File Repair

Een CAB of CAB-bestand is een type van archiefbestand gebruikt door Microsoft Windows-besturingssystemen. Deze bestanden bevatten gecomprimeerde gegevens en andere informatie met betrekking tot het systeem en netwerkcomponenten en chauffeurs. Er zijn een aantal mogelijkheden voor het repareren van een CAB-bestand.

Systeem componenten

Kast of CAB-bestanden kan soms beschadigd raken bij het bijwerken of het downloaden van een nieuw systeem component. Controleer of de juiste bestand wordt geselecteerd bij de installatie en probeer opnieuw te downloaden en installeren van de component bij CAB corruptie.

Vechten Virussen

Kast of CAB-bestanden kunnen worden vaak beschadigd als gevolg van kwaadaardige software, scripts, Trojaanse paarden of virussen gevonden op een computer systeem. Problemen met een beschadigde CAB-bestand door een aanpassing van de databanken van de geïnstalleerde virusscanner en het uitvoeren van een volledige systeemscan om eventuele kwaadaardige bestanden te identificeren.

Oplossingen

Een aantal van de software tools beschikbaar online gespecialiseerd in het herstel en de reparatie van het kabinet van CAB-bestanden. Onder de software applicaties beschikbaar die kan worden gebruikt om te proberen een kabinet bestand te repareren zijn Uitgebreid CAB Repair 1.2 Advanced Archive Repair and Power Archiver 2010.