Hoe maak je een Pentium III computer Upgrade voor Gaming

Hoe maak je een Pentium III computer Upgrade voor Gaming


Geïntroduceerd in 1999, de Pentium III processor is Intel's snelste processor tot de Pentium IV werd uitgebracht in 2002. Met snelheden tot 1,4 gigahertz, de Pentium III is geschikt voor het afspelen van de overgrote meerderheid van de uitgebrachte spellen. Voor de beste prestatie echter, moet u een aantal belangrijke onderdelen van uw Pentium III systeem te upgraden. Upgraden van het systeemgeheugen om zowel meer geheugen en snellere geheugen snelheid zal de snelheid waarmee de computer toegang krijgt tot en gebruik maakt van game data te verhogen bieden. Het bijwerken van de grafische kaart zal offload de CPU graphics processing, het versnellen van spelletjes aanzienlijk en rekening houdend met hogere resoluties spel en grotere structuren die resulteren in games die reageren en er beter uitzien.

instructies

1 Schakel de computer uit en verwijder het netsnoer uit de achterkant van de behuizing van de computer.

2 Open de behuizing van de computer door het verwijderen van de schroeven waarmee de dekking van het geval met behulp van een kruiskopschroevendraaier. Schuif de dekking van het geval de computer uit en leg het opzij.

3 Zoek de RAM-geheugen op het moederbord van de computer is geïnstalleerd. Het RAM-geheugen is het geheugen van de computer, bestaande uit één of twee korte circuit boards aangesloten op een rij van banken in de buurt van de CPU. De locatie van het RAM-geheugen is opgenomen in de handleiding van de fabrikant van uw computer.

4 Maak de RAM van het moederbord door wegdrukken de twee kleine hefbomen van de RAM- plaats aan beide zijden van de chip. Trek het RAM-up van het bord te verwijderen.

5 Installeer de nieuwe RAM-chips naar uw computer door het uitlijnen van de chips met de RAM-sleuven op het moederbord. Er zijn uitsparingen in de bodem van de chips en de sleuven die helpen bij het uitlijnen van de twee. Druk op de chips in de sleuven totdat ze stevig vastzitten in de sleuf. Druk de vergrendeling hefbomen zijn plaats, waarin ze in de uitsparingen aan de zijkant van de chips op de chips vast te zetten.

6 Zoek de grafische kaart in de computer. De grafische kaart is de kaart in waarin de monitor kabel is aangesloten en is gelegen in de richting van de achterkant van uw zaak in een uitbreidingssleuf. De kaart strekt zich uit door een opening in de achterzijde van het geval waarin de aansluiting voor de monitorstekker uitsteekt het geval interieur. Haal de stekker van de monitor kabel van de kaart en verwijder de schroef waarmee de kaart op zijn plaats aan de achterzijde van uw zaak. Trek de kaart uit het uitbreidingsslot.

7 Installeer de nieuwe grafische kaart in de uitbreidingssleuf waar de oude kaart werd gevestigd. Druk de kaart stevig in de sleuf, met de monitor bus gewezen op de achterzijde van de zaak door de uitbreidingssleuf opening. Zet de kaart vast door zodat de inkeping aan de bovenste achterzijde van de kaart met het schroefgat in de sleuf aan de achterzijde geval, dan schroeven aan de behuizing.

8 Sluit het geval is, schuiven de deksel weer op zijn plaats en dan het vervangen van de zaak schroeven. Vervang het netsnoer.

9 Zet de computer aan en start het besturingssysteem. Eenmaal opgestart, plaatst u de cd-rom met de video-stuurprogramma dat met de videokaart in uw cd / dvd-rom-station. Installeer de drivers die de kaart, de instructies van de fabrikant van de kaart. Herstart de computer en speel je games op het vernieuwde systeem.

Hints

  • De grafische kaart is een PCI Express-klaar-slot op het moederbord. Neem contact op met het moederbord fabrikant om te bepalen of uw uitbreidingsslot is PCI-E gereed. Zo niet, dan zal een nieuw moederbord nodig zijn.