Hoe is de standaard thema gemaakt in WordPress?

WordPress biedt verschillende functies, zoals thema's die u dynamisch wijzigen. Alle WordPress installaties hebben een standaard thema dat komt voorverpakte met de blog. Je hoeft niet om iets te doen buiten de normale installatie om de standaard thema te gebruiken, en het zal automatisch worden weergegeven zodra uw blog volledig is geïnstalleerd. U kunt de standaard thema bewerken en thema-instellingen te wijzigen op elk gewenst moment van de WordPress Dashboard.

schepping

WordPress ontwikkelaars schiep de WordPress standaard thema, twintig elf, en verpakt het met de 2011 WordPress release. Tal gemeenschap ontwikkelaars hebben bijgedragen aan de kenmerken van het thema, die bloggers te voorzien van een gebruiksvriendelijke interface voor het aanpassen van de look en feel van de blog. Tijdens de installatie, WordPress creëert en slaat de twintig elf thema-bestanden in de map "/ wp-content / themes / twentyeleven" directory op de server van de website.

aanpassen

De twintig elf thema biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden, die bloggers die onbekend zijn met het coderen om een ​​persoonlijke look voor de blog maakt. Klik op "Appearance" in het menu en selecteer "Theme Options." Selecteer "Achtergrond" in het menu om de kleur en de achtergrondafbeelding aan te passen. Klik op de sectie "Header" om foto's te uploaden en de kop aanpassen.

Thema bewerken Bestanden

Als je bekend bent met PHP en CSS, kunt u ook aanpassen van de manier waarop uw blog werkt vanuit de gecodeerde bestanden. Om de standaard thema bestanden te bewerken, meldt u zich aan de WordPress blog met uw beheerdersaccount. Klik op het menu "Appearance" en selecteer "Editor." Dit brengt u naar het thema editor gedeelte van uw dashboard. Selecteer "Twintig Elf" uit het drop-down menu als het niet de actieve thema. Klik op de naam van het PHP-bestand uit de lijst aan de rechterkant te bekijken en de code te bewerken in het tekstvak.

Installeer Default Theme

Als de standaard thema raakt beschadigd als gevolg van gebroken codering of andere zaken, kunt u het standaardthema herstellen door het installeren van een nieuw exemplaar van twintig elf op uw WordPress blog. Klik op "Appearance" en selecteer "Thema's" uit het linker menu. Klik op de link 'Verwijderen' naast de twintig elf om de gebroken thema te verwijderen. Ga naar het tabblad "Install Thema's" aan de bovenkant van de pagina en zoek naar "Twintig Elf" met behulp van het tekstvak Zoeken. Klik op de link "Install" onder twintig elf in de zoekresultaten om het thema opnieuw te installeren op je WordPress blog. Alle thema-instellingen terug naar standaard.