De voordelen van het gebruik van een USB webcam

De voordelen van het gebruik van een USB webcam


USB webcams zijn een manier om foto's en video met familie en vrienden over de hele wereld. Zij bieden de mogelijkheid om live-uitzendingen te maken, het tonen van je nieuwe projecten, performances maken of een live video chat met dierbaren. USB webcams monteren op uw computerscherm en zijn draagbaar, het aanbieden van de mogelijkheid om ze te gebruiken waar u reist.

Foto delen

Met slechts een klik van een muis, snap foto's direct via de USB-webcam. Gewoon langs de webcam met je gezicht en klik op de knop op het scherm om een ​​instant foto op het scherm verschijnen. De software stelt gebruikers in staat om deze foto's naar de harde schijf op te slaan via e-mail of het delen van bestanden met anderen te sturen. Gewoon vinden deze bestanden op de harde schijf om familie en vrienden te voorzien van uw laatste foto.

Video delen

Samen met delen van foto's, USB-webcams ook mogelijk voor het delen van video. Met behulp van de USB webcam software kunnen gebruikers opnemen en video en audio van zichzelf te redden te sturen naar vrienden en familie. Video's kunnen een beetje meer tijd in beslag nemen om te uploaden dan foto's als e-mailen of te delen onmiddellijk. Eenmaal verzonden, kunnen familie en vrienden een video groet binnen enkele minuten van het filmen hebben.

live Streams

USB webcams werken ook de hand-in-hand met de populaire instant messaging-programma's. Deze programma's staan ​​de contacten van de gebruiker om de webcam live streaming te bekijken. Als de persoon aan de andere kant van het gesprek heeft een webcam, kunnen ze een face-to-face gesprek van mijlen weg hebben. Dit is nuttig voor vrienden en familie die niet zien elkaar vaak of wanneer u wilt een eenvoudige "hello" een beetje speciaal te maken.

veiligheid

Sommige gebruikers de voorkeur aan webcams gebruiken als extra beveiliging voor hun huis of familie. Gebruikers kunnen het opzetten van de webcam te bekijken die de PC toegang door het activeren van de bewegingssensor in de USB webcam instellingen. Dit is ook nuttig als een 'nanny cam "of huishoudelijke veiligheidsmonitor indien ingesteld in de buurt van een raam of deur. Het zorgt voor extra veiligheid door het opnemen van video's of het maken van een live feed u kunt controleren van uw computer op kantoor.