Hoe te Acer Aspire herstel-cd gebruiken

Acer Inc. is een van de grootste computerfabrikanten ter wereld. Gevestigd in Taiwan, het bedrijf ontwikkelt en produceert desktop en laptop computers alsmede Personal Digital Assistants (PDA's) onder zijn eigen naam, maar ook digitale opslagmedia en e-business-oplossingen voor particuliere en openbaar gebruik. Acer verkoopt een 'Aspire "serie, die is gericht op thuisgebruikers en kleine bedrijven gebruik. Afhankelijk van de computer-pakket, kan een herstel-cd te komen met het apparaat of de gebruiker wordt gevraagd om een ​​op de eerste boot te creëren. Dit artikel zal u begeleiden op hoe je de herstel-cd gebruiken.

instructies

1 Zet je computer, zo niet al gedaan. Plaats de Recovery Disk in uw CD Drive. Herstart de computer met de schijf in het station.

2 Terwijl de computer wordt geladen, wordt u gevraagd om "Druk op een toets te starten vanaf de schijf." Druk op een toets snel als je alleen krijgt een paar seconden om dit te doen.

3 Volg de instructies op de schermen op uw harde schijf te formatteren. Wanneer u wordt gevraagd om de partitie te formatteren op uw harde schijf of de partities te wijzigen, selecteert u "Format" met de pijltjestoetsen en Enter-toetsen. Het selecteren van "Alter" zal uw computer niet herstellen.

4 Zodra het formatteren is voltooid, wordt u gevraagd de computer opnieuw op te starten. Accepteer, en hoewel het weer laarzen wordt u gevraagd om "Boot van de Schijf," als in stap 2. Druk op geen enkele knop dit keer als u het formatteren al hebben voltooid.

5 Windows zal opnieuw worden geïnstalleerd zodra het formatteren is voltooid. Verwijder de herstel-cd uit het station. Vervang met de Driver installatie-cd. Installeer al uw computers bestuurders met deze cd.

Hints

  • Als u per ongeluk de "Alter" optie in stap 3 selecteert, start de computer opnieuw met de knop onder de Power-knop op uw computer en volg Stap 2 again.Store alle bestanden die u wilt op een externe media, zoals een cd of extern aan te houden harde schijf.
  • U vindt alle opgeslagen gegevens op de harde schijf te verliezen, omdat het gebruik van de herstel-cd zal uw computer terug naar de fabriek default.Do niet los of uw computer uitzet terwijl het formatteren of installatie aan de gang is in te stellen. Hierdoor kan corrupte uw harde schijf en kan het onbruikbaar worden.