Wat doet een cache Facebook-pagina Mean?

Facebook-pagina's verschijnen in de zoekmachine resultaten worden meestal vergezeld van een gecachte versie van de pagina, net als gewone webpagina's zijn. De gecachte versie van een Facebook-pagina is een momentopname van hoe de pagina verscheen op een eerdere datum. U kunt het cachegeheugen opgeslagen versie van een pagina te gebruiken om de pagina te bekijken als het is verwijderd.

Wie Caches Pages?

Grote zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google houdt het cachegeheugen kopieën van pagina's in hun databases, zolang de pagina's worden geïndexeerd in de zoekmachine. U krijgt toegang tot het cachegeheugen opgeslagen versie van een pagina door te klikken op de 'cache' link naast het zoekresultaat. De pagina bevat vaak een kop met vermelding van de datum en de tijd werd in de cache.

Hoe Cache Pagina's Work

Wanneer een zoekmachine zoals Google kruipt een website en indexeert een pagina in de zoekresultaten, duurt het een momentopname van de pagina en dit opnemen, tenzij niet specifiek de opdracht om door de webmaster van de site in de webmaster dashboard van de motor. Cache pagina al dan niet afbeeldingen bevatten. Uitgaande links pagina kan wel of niet zo goed worden gecached.

Het verwijderen van Cache Pages

Als je een Facebook-pagina heeft verwijderd, ziet u het lijkt nog steeds in de zoekmachine resultaten. Terwijl de koppeling kan worden gebroken, kunt u eenvoudig toegang krijgen tot een gecachte versie van de pagina door te klikken op "Cache". Er is geen manier om een ​​Facebook-pagina in de cache te verwijderen. Omdat je niet Facebook's search-engine-specifieke webmaster account te beheren, kunt u niet specifiek vragen om een ​​pagina in het cachegeheugen worden verwijderd. Als de pagina bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal of van twijfelachtige legaliteit, gebruikt u het rapport URL tool. In een dergelijke situatie kan de zoekmachine de pagina in cache te verwijderen. Na verloop van tijd, zal in de cache pagina's uiteindelijk verdwijnen van zoekmachines als specifieke pagina niet verschijnen.

Facebook Privacy Opties

Standaard zijn Facebook-pagina's ingesteld op openbaar, wat betekent dat ze automatisch worden weergegeven in de zoekmachine resultaten. De enige manier om dit te omzeilen is om de pagina private door uitsluiting van iedereen die niet een pagina beheerder van het bekijken het te maken. Klik op "Pagina bewerken" en vervolgens "Machtigingen beheren." Vink het vakje naast 'Alleen admins kunnen Bekijk deze pagina. "