Hoe maak je Active 3D Screensavers

Hoe maak je Active 3D Screensavers


3D-screensavers kan statisch zijn of ze kunnen hebben bewegende beelden, met inbegrip van het vliegen geometrische primitieven zoals blokjes. Maak een originele 3D screensaver met behulp van elementaire vaste stoffen van een modeling programma's, zoals de kubus of sfeer. Solliciteer animatie functies van het programma om die vaste stoffen, met inbegrip van de functie voor het maken van keyframes. Key lijsten worden individuele frames van de animatie. Nadat je ze maakt, uw modeling programma maakt de resterende frames, met behulp van algoritmes op basis van uw keyframes. Dit kost veel minder tijd dan het maken van elk frame van een geanimeerde reeks.

instructies

1 Open een 3-D modeling-programma en klik op de "Box" post onder de "Create" menu. Klik en sleep in de "Perspective" view-poort om het vak te definiëren in elk formaat. Je zult een huis uit de doos te vormen, dan animeren om een ​​screensaver te produceren. (Als u niet het menu "Create" te zien, doorzoeken van uw programma Help-bestand voor "object schepping" om de juiste menu te identificeren.)

2 Klik op "Mes" tool in het menu "Netwerk", die de nieuwe randen produceert, sleep de muisaanwijzer over de bovenzijde van de doos. Dit zal extra gaas, waar je gebruiken om het dak van het huis te vormen bieden.

3 Klik op het menu "Edit" de "Rand" product, waarmee u aan de vorm van de randen van een object te veranderen. Klik op de nieuwe rand van de vorige stap, klik op "Move" tool in het menu "Modify ''s. Sleep omhoog om het dak te verhogen.

4 Druk op de "Escape" om de component-editing modus af te sluiten, klik op het huis om het te selecteren. Klik op de "Move" tool en sleep omhoog om het huis boven de grond rooster te tillen.

5 Klik op de "Make keyframe" post onder het menu "Animation" om het eerste frame van een animatie met het huis te produceren.

6 Sleep de animatie-slider naar frame 50, dan is het huis te verplaatsen (met behulp van de "Move" tool) op de grond net. Maak nog een key frame.

7 Klik op "Play" knop de "animatie" menu's om de animatie van het huis te vallen op de grond te bekijken.

8 Klik op de "Render" punt onder het menu animatie om de animatie van de MOV, WMV of andere gemeenschappelijke animatie-formaat te maken.

9 Open Windows Gallery, klik op de "Screensaver instellingen" onder het menu "Bestand".

10 Klik op "Foto's" van de "Screen saver" lijst en klik op de knop 'Instellingen'.

11 Klik op "Bladeren" in het dialoogvenster dat volgt, navigeer vervolgens naar en kies de animatie u hebt geëxporteerd.

12 Klik op 'Opslaan'. De "Screensaver Settings" dialoogvenster een voorvertoning van de actieve 3D screensaver die u hebt gemaakt weergeven.