Hoe maak je een Ventrilo Server voor Free Get

Ventrilo of Vent voor de korte, is een van de meest populaire voice chat-systemen voor online gaming. Echter, de meeste Ventrilo servers vereisen een maandelijks abonnement voor u te kunnen om ze te gebruiken. Gelukkig, een paar alternatieven bestaan ​​op het internet om u te voorzien van gratis toegang tot een Ventrilo server voor je gilde of groep. Verbinding maken met deze servers is net zo eenvoudig als het aansluiten op een andere typische server.

instructies

1 Richt uw browser om de Freevent website (zie bronnen)

2 Klik op de "Show Password" link op de voorpagina van de website.

3 Noteer alle informatie over de verbinding, inclusief gebruikersnaam, wachtwoord en IP-adres.

4 Open Ventrilo, en klik op de pijl naast de lijst met server namen.

5 Klik op de knop 'Nieuw', en geef de server een naam van uw keuze.

6 Voer de informatie die u genoteerd in stap 3 in hun desbetreffende vakken in de Connection Editor. Als u klaar bent, drukt u op "OK".

7 Klik op de knop "Connect" om verbinding met de server.

8 Vind een kamer die niet wordt gebruikt, en beweren dat het voor je gilde of groep.

Hints

  • U kunt er ook voor kiezen om uw eigen persoonlijke Ventrilo server hosten voor het vrije gebruik van de serversoftware. De vrije versie van de software bevat slechts tot 8 gleuven. Iets verder, en je zult moeten pay.You ook zou willen opzetten van een Teamspeak server, die open-source en dus gratis te gebruiken voor een bedrag van slots, zolang het niet voor commercieel gebruik.
  • Hoewel dit is een gratis Ventrilo server, het is ook een publieke server, wat betekent dat iedereen, niet alleen je gilde, heeft een gemakkelijke toegang tot de server. Dit maakt je meer kans om een ​​slachtoffer van Ventrilo intimidatie, met spionnen op uw server, of een andere crashers op it.This betekent ook andere mensen willen naar de server te gebruiken, dus je moet de server niet varken voor uzelf en uw gilde. Andere personen kunnen de server net zo hard nodig hebben, dus als je het niet nodig hebt, krijg eraf zodat anderen kunnen krijgen on.The server kan ook naar beneden gaan of niet beschikbaar vanwege slots worden genomen door andere mensen. Misschien wilt u een back-up, zoals de voice chat systeem in de meeste MMORPG's.