Hoe maak je een Computer Room System Build

Het bouwen van een nieuw computersysteem voor uw computerruimte stelt u in staat om te profiteren van de steeds evoluerende technologie te nemen op het gebied van computer, de inrichting van uw computerruimte met een up-to-date systeem voor minder dan de prijs die u via een computer retailer zou betalen. Het bouwproces duurt tussen twee tot zes uur afhankelijk van kennis van de binnenkant van een computer.

instructies

1 Lijn het moederbord met de gaten aan de binnenkant van de behuizing. Schroef het stevig op zijn plaats.

2 Steek de Core i7 processor chip in de CPU socket op het moederbord. Vergrendelen in de juiste positie met behulp van de metalen hendel aan de zijkant van de bus en monteer de ventilator volgens de instructies voor uw specifieke i7 model.

3 Plaats de stokken van RAM in het geheugen slots naast de CPU socket. Druk stevig en beheren deze met de kleine inkepingen aan weerszijden van elke sleuf.

4 Schroef de SATA harde en optische drives in de voorkant van de behuizing. Sluit zowel op het moederbord met een SATA-kabel meegeleverd met het moederbord.

5 Schroef de voeding aan op de achterkant van de zaak. Sluit de draden aan de fans, harde schijf, moederbord en optische drive.