Hoe te beginnen een Soap Opera Blog

Soaps kan veel discussie en debat creëren, en met hun productieve output van episodes, ze maken grote blog onderwerpen. Het starten van een blog over je favoriete soap is eenvoudig en snel - je kunt aan de slag met bloggen vandaag.

instructies

1 Ga naar een gratis blogging website en het opzetten van een account. De meest populaire gratis blogging sites zijn Blogger en Wordpress. Of, als u uw eigen hosting en de domeinnaam, gebruik van uw gastheer blogging software om een ​​blog te maken.

2 Denk aan een pakkende naam voor uw blog. Maak het gericht op uw favoriete soap opera, of het nu een opbrengst op de locatie, een karakter, of de naam van de soap opera zelf.

3 Dress up het uiterlijk van uw blog. Zoeken op het internet voor blog templates voor de betreffende blog software die u gebruikt, of gebruik maken van een kant-en-klare sjabloon uit één van de gratis sites.

4 Doe wat informatie in uw zijbalk, zoals een 'Over mij' pagina, waar je een beetje vertellen uw lezers over jezelf. U kunt ook links toevoegen aan een aantal van uw favoriete websites, een link voor de lezers om contact met u, of iets anders je voelt is geschikt voor uw nieuwe soap blog.

5 Begin dagelijks bloggen over de show. Aangezien de meeste soaps lucht vijf dagen per week het hele jaar door, zul je nooit op een verlies voor informatie. Recapping de show elke dag tal van gesprek punten te bieden en leiden tot ideeën voor andere blog inzendingen.

6 Promoot uw blog door te netwerken met andere fans van de soap. Plaats op message boards en zet een link naar uw blog in uw handtekening. Lees blogs van andere mensen en van commentaar te voorzien. Hoe meer van een online aanwezigheid je hebt, hoe meer lezers je zal aantrekken.