Hoe kan ik een iPod Touch met Mediaraptor synchroniseren

Hoe kan ik een iPod Touch met Mediaraptor synchroniseren


In aanvulling op het downloaden van video en muziek, Audials Mediaraptor kunt u uw mediacollectie te synchroniseren aan een verscheidenheid van draagbare apparaten zoals een iPod Touch. Voorafgaand aan het exporteren van media van uw Mediaraptor bibliotheek naar uw iPod Touch, maar het programma vereist dat u het opzetten van het apparaat. Na het configureren van uw iPod Touch met het programma, kunt u het synchronisatieprogramma gebruiken om uw favoriete video's en muziek overzetten.

instructies

1 Launch Mediaraptor.

2 Sluit uw iPod aan op uw computer via de USB-kabel van het apparaat.

3 Klik op de "Target" knop en selecteer vervolgens de optie 'USB gadget ". De "Use nieuwe USB gadget" dialoogvenster zal verschijnen en je iPod Touch zal worden weergegeven. Klik op de "Next" knop om uw apparaat te configureren.

4 Blader door uw bibliotheek en selecteert u de mediabestanden die u wilt synchroniseren met uw apparaat.

5 Klik op de knop 'Exporteren', die is gelegen tussen de "My PC" en "Target" knoppen. De "Export mediabestanden" dialoogvenster verschijnt en het aantal bestanden dat u de uitvoer geselecteerde op het scherm worden weergegeven. Klik op "Next", dan zal het programma uw geselecteerde bestanden synchroniseren met uw iPod Touch.