Laptop Screen Cleaning

Stof, olie, vet en vuil zich ophopen op computers en een laptop scherm schoonmaken zonder schade aan het scherm of de rest van de computer is de sleutel. Computers zijn duur en reparaties zijn kostbaar, dus juist het reinigen van de eerste keer zal zowel geld en zorgen besparen. Er zijn een aantal verschillende producten en methoden een laptop scherm schoon.

Het kiezen van een doek

Gebruik een vochtige, pluisvrije doek weg te vegen oppervlak stof van het scherm. Elk doek of een doek moet 100 procent katoen om schade door blended of krassend stoffen te vermijden. Het hoeft niet een dure artikel zijn; zelfs een wollen sok zal het werk doen, zolang het is puur katoen. Op papier gebaseerde producten zoals handdoeken en weefsels zijn geen substituut voor katoenen doeken, en ze gemakkelijk scuff een LCD-scherm. Gewoon af te vegen met een droge katoenen doek zal weinig doen om het scherm schoon te maken, omdat de statische net stof zal verhuizen naar de randen, maar niet daadwerkelijk verwijderen van het oppervlak.

zuinig Cleaners

Wrijven alcohol of isopropylalcohol is een goedkope vloeistof voor het reinigen van laptops. Het is een combinatie van water en alcohol, en de lucht droogt zonder vegen. Wrijven alcohol moet met zorg worden behandeld, want het is ontvlambaar. Het is verkrijgbaar bij drogisterijen en algemene merchandise winkels landelijk. Alternatieven voor isopropylalcohol bevatten azijn gemengd met gedestilleerd water. Bepaalde heldere vloeibare reinigingsmiddelen zoals ammoniak, terpentine en een aantal huishoudelijke glazenwassers worden niet aanbevolen. Deze producten kunnen het scherm vlekken, en laat etsen, tekeningen en water vlekken.

Specialty Products

Een alternatief voor een katoenen doek is een speciaal ontworpen micro vezeldoek voor computer reinigen. De doeken worden vaak verkocht met een kleine spray fles van het scherm schoner, maar kunnen afzonderlijk worden gekocht en worden met alcohol. Anti-statische doekjes zijn verkrijgbaar bij computerwinkels en kantoor aanbod winkels. Ze komen ook alleen of met scherm reinigingsoplossingen verpakt. De oplossingen zijn niet echt verschillend van alcohol, en ze kosten veel meer.

Toepassing

Spuit de vloeibare oplossing op de katoenen doek. Nooit rechtstreeks spuitvloeistof op het scherm vanwege het risico van schade aan elektrische componenten. Vermijd over-het verzadigen van de doek. Spuit een kleine hoeveelheid vloeistof op het doek, wacht een paar seconden voor de ondergrond om het overtollige schoner te absorberen, en veeg het scherm. Gebruik maken van kleine cirkelvormige bewegingen, en zorg ervoor dat de hele weg te werken in de hoeken waar stof zich ophoopt. Voor een echt vies scherm, herhaalt u de applicatie met een schone doek.