Hoe maak je Windows XP Recovery DVD's maken met behulp van Acronis True Image

Acronis True Image heeft een eenvoudig te gebruiken interface die u toelaat om een ​​back-up beeld van uw harde schijf snel en gemakkelijk te maken. Als u ooit een probleem met uw harde schijf of Windows, worden uw gegevens veilig back-up en je zult in staat zijn om een ​​stabiel beeld van uw systeem te herstellen, bespaart u uren in de hersteltijd. Het beschikt ook over een optie om opstartmedium, die u kunt gebruiken als uw systeem niet wil opstarten creëren.

instructies

1 Open Acronis True Image. Klik op "Maak Opstartmedia." Plaats een lege cd in het station als daarom wordt gevraagd. Wacht op de boot disk te branden. Als je foutmeldingen krijgt, starten in de veilige modus. Open Acronis en maak de redding media.

2 Plaats de opstartbare DVD-cd in de cd-lade. Zet de computer uit. Start je computer opnieuw op. Zorg ervoor dat de computer opstart vanaf de cd en het scherm Rescue Media verschijnt.

3 Herstart de computer. Maak een map op uw harde schijf om de back-up foto's op te slaan. Open Acronis True Image. Klik op "Extra" en "Opties" in het menu. Selecteer "Archief splitsen." Voer de mogelijkheid om archieven te splitsen. Kies "4000MB."

4 Kies "Back-up." Selecteer de optie om een ​​back-up van de hele partitie. Kies de partities een back-up. Klik op 'Volgende'. Selecteer "Full Backup" en klik op 'Volgende'.

5 Blader naar de map op uw harde schijf waar u de back-up bestanden op te slaan. Klik op 'OK'. Wacht tot Acronis om een ​​backup van je partities te maken.

6 Open het programma dat u gebruikt om dvd's te branden. Selecteer het eerste back-upbestand. Sla het op de DVD-programma. Burn het bestand naar DVD. Voltooiing van de sessie en de DVD. Label de DVD en geven aan dat het de eerste dvd in de set.

7 Branden dvd's voor elke back-up bestand in de map. Label elke DVD. Voer het "Check Archive" tool in Acronis om de films te controleren. Plaats de laatste dvd van de back-up. U wordt gevraagd om de anderen te voegen.