Hoe kan ik een AS3 dossier samen te stellen In een SWF

Een bestand met de AS3 bestandsextensie is een Adobe Flash ActionScript-bestand. Om een ​​AS3 dossier samen te stellen in een SWF gecompileerd Shockwave Flash-bestand, moet u de Flash-compiler geïnstalleerd. Als je de Flex Software Development Kit (SDK) of Flex Builder is geïnstalleerd, heb je de Flash-compiler op uw computer. De compiler is gelegen in de "bin" map van de Flex-installatie en de bestandsnaam van de compiler is "mxmlc.exe." Als u niet beschikt over Flex geïnstalleerd, downloaden van de proefversie van Flex Builder van Adobe.com en installeer de programma op uw computer.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op de Windows-knop "Start" en vervolgens op "Open Windows Verkenner." Het bestand navigator geopend.

2 Ga naar de map die de Flash-compiler, mxmlc.exe bevat. De compiler bevindt zich normaal gesproken op:

C: \ Program Files \ Adobe \ Flex Builder 2 \ Flex SDK 2 \ bin \ mxmlc.exe

De inhoud van de map bin weergegeven in het rechterpaneel. Een pictogram wordt weergegeven voor de uitvoerbare compiler bestand in Windows Verkenner.

3 Sleep de AS3 bestand van het bureaublad en drop het bestand naar het pictogram voor het mxmlc.exe bestand. De AS3 dossier wordt samengesteld, als er geen fouten aanwezig zijn. Het SWF-bestand wordt gecreëerd binnen de bin directory. Als er fouten worden gedetecteerd, een commando venster wordt geopend en kort de fouten.