Hoe u een computer Alarm

Stel een computer alarm om uw aandacht te vestigen op een evenement of om je wakker van een dutje. Microsoft Outlook software heeft een herinnering instelling die kan fungeren als een wekker. Hiermee kunt u het alarm geluiden die via de luidsprekers van de computer zal komen te kiezen.

instructies

Hoe u een computer Alarm

1 Controleer de computer klok om zeker te zijn van de tijd en de datum correct zijn ingesteld. Klik op het luidsprekerpictogram op de taakbalk om het volume op een geschikt niveau.

2 Open het programma Microsoft Outlook. Dubbelklik op het pictogram 'Microsoft Outlook' op uw bureaublad.

3 Open de benoeming setter. Klik op "File" op de linker menubalk. Rol de cursor over "Nieuw" en klik op "Afspraken" naar een planner te openen.

4 Stel de begintijd voor een afspraak 15 minuten nadat u het alarm moet afgaan. De drop-down menu voor tijden biedt alleen de instellingen voor de boven- en onderkant van elk uur. Plaats de cursor in de tijd en klik op. Typ de computer alarm tijd plus 15 minuten.

5 Stel een computer alarm tijd voor de herinnering. Klik op een vinkje in het vakje aan de linkerkant van het woord 'Herinnering'. Gebruik de drop-down menu aan de rechterkant van het woord om de herinnering af te gaan 15 minuten voor de afspraak in te stellen.

6 Kies een alarmsignaal. Klik op de knop luidspreker aan de rechterkant van de herinnering in te stellen tijd. Klik op de knop "Bladeren" in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op de "Look in" drop-down menu. Klik op de "Windows" bestand uit de keuze lijst en dubbelklik op de "Media" bestand in de nieuwe lijst selecties. Kies alarm klinkt uit de inhoud mediabestand. Voorbeschouwing klinkt door rechts te klikken en te kiezen voor 'Play'. Markeer de gekozen geluid en klik op de "Open" knop om deze in te bedden in de Outlook-herinnering. Klik op de knop "OK" in de herinnering geluid dialoogvenster.

7 Bevestig de instelling. Klik op de knop "Opslaan en sluiten" onder "File" op de menubalk. Het gekozen geluid zal spelen op de vastgestelde wektijd.

Hints

  • Voer een test van de Outlook-herinnering computer alarm. Een alarm afgaan vijf minuten vanaf nu tot het volume van de luidspreker te testen.