Hoe te Glass Bricks in Photoshop Maak

Hoe te Glass Bricks in Photoshop Maak


Grafische kunstenaars worden vaak opgeroepen om te creëren vanuit het niets een reeks van grafische vormen en objecten. Of het nu gaat om een ​​teken, advertentie of webpagina banner, de grafische kunstenaar heeft behoefte aan een instrument dat hem toelaat de veelzijdigheid om visueel aantrekkelijke en interessante content te creëren. Adobe Photoshop wordt vaak gebruikt voor dit doel. Een interessant effect dat u kunt maken met behulp van de instrumenten van Photoshop is het geven van het uiterlijk van glazen bouwstenen. De werkwijze hiervoor is eigenlijk heel eenvoudig en snel.

instructies

1 Open Adobe Photoshop. Selecteer "File" in het menu en kies "Nieuw." In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u "Pixels" als de stappen als het document gaat op het web, of "duim" als het wordt afgedrukt. Voer vervolgens de breedte en hoogte van het document, zet de "Background Contents" om "Transparant" en klik op "OK."

2 Selecteer de "rechthoekige" selectie tool van het menu en het gebruiken om een ​​kleine bakstenen vorm te tekenen op een gedeelte van uw canvas. Maak dan gebruik van de "Emmertje" tool om de selectie met kleur te vullen. De kleur doet er niet toe, want je gaat om het te negeren in de volgende stap.

3 Klik op het tabblad 'stijlen'. Gebruik de muis om de "Knoop Blauw Glas" stijl te selecteren en sleep deze naar de laag in het "Layers" palet.

4 Klik op de "Bevel en Reliëf" effect opgenomen in de laag. In het dialoogvenster dat verschijnt, verander de "Style" om reliëf. Maak de "Depth" 200 en de "Size" 10. Klik op "OK."

5 Klik met de rechtermuisknop op de laag in het "Layers" palet en kies "Laag dupliceren." In het dialoogvenster dat verschijnt, klik op "OK." Gebruik de "Move" tool om de dubbele stenen te plaatsen naast de andere.

6 Herhaal stap 5 om zo veel stenen maken als u wilt voor uw muur. Selecteer "File" in het menu en kies "opslaan." Noem het bestand en sla het op.