Hoe maak je een Systeemherstel Door DOS

Systeemherstel kan een gebruiker zijn computer naar een eerdere toestand. Hierdoor kan een gebruiker om verwijderde programma's of andere verloren bestanden te herstellen. Meestal zal een gebruiker toegang Systeemherstel via het Windows-programma op de computer. Toch kan een fout in het Windows-programma een gebruiker geen toegang tot Windows te verlaten. Mocht dit het geval is, heeft de gebruiker de mogelijkheid om toegang te Systeemherstel via de command prompt voordat Windows wordt geladen.

instructies

1 Start of herstart de computer. Klik op de F8-toets terwijl de computer wordt opgestart om de opties "Advanced Startup".

2 Kies de "Enter Veilige modus met Command Prompt" optie en druk op de Enter-toets.

3 Voer Administratieve gegevens van de computer en druk op Enter. Type ""% systemroot% \ system32 \ restore \ rstrui.exe "en druk op Enter.

4 Wanneer het systeem verschijnt herstellen, selecteert u de "mijn computer herstellen naar eerdere tijd 'en klik op' Volgende '.

5 Kies een "System Restore" point en klik op 'Volgende'. De computer opnieuw opstarten om het systeem te herstellen geselecteerd.

Hints

  • U kunt de computer te herstellen naar de toestand vóór de Systeemherstel. Toegang Systeemherstel via de optie System Tools en klik op "ongedaan mijn laatste te herstellen."
  • U moet de beheerder toegang tot de computer voor dit proces te laten werken.