How to Run Linux programma's als Windows-toepassingen

Windows-besturingssystemen hebben verreweg het grootste segment van de markt; Maar Linux heeft ook een sterke en trouwe aanhang. Sommige Windows-gebruikers hebben de wens om Linux-applicaties draaien van binnen de Windows-omgeving. Dit is nu mogelijk met de introductie van Ulteo Virtual Desktop. Ulteo Virtual Desktop is een programma op basis van coLinux. CoLinux is een port van Linux naar het Windows-besturingssysteem.

instructies

1 Download een gratis versie van Ulteo Virtual Desktop uit de ulteo.com website. Installeer Ulteo op het Windows-systeem na het downloaden. Ulteo beweert alleen compatibel met Windows XP en Vista. Eenmaal geïnstalleerd, coLinux en Windows draaien gelijktijdig op de computer. Er is geen vertaling van het ene besturingssysteem naar een virtuele kopie van een ander besturingssysteem.

2 Zoek en kopie├źn van de Linux-programma's die u wenst uit te voeren vanuit de Windows-omgeving te verkrijgen. Installeer deze toepassingen en vervolgens te testen door ze vanaf de speciale Ulteo optiemenu. Ulteo integreert de opslaglocaties op het Windows-bestandssysteem met de toepassingen van Linux.

3 Installeer je favoriete Linux-gebaseerde programma's voor afbeeldingen, instant messaging en afspelen van mediabestanden. Deze lijken de meest populaire applicaties die winnen van dezelfde soorten applicaties in Windows zijn.

Hints

  • Linux is een open source taal en wordt zodanig heeft de voor- en nadelen van de mensen die werken op de taal en toepassingen eindeloos. Misschien vindt u dat het bijhouden van de nieuwste versies van alle onderdelen van Ulteo vervelend wordt.
  • Het vinden van een bron voor hulp bij het bedienen van de Ulteo Virtual Desktop kan moeilijker dan met ofwel een Windows-systeem of een Linux-systeem zijn. Het mengen van de twee zal de bronnen die er zijn en in staat zijn om te helpen beperken.