Hoe maak je een Windows Startup Choice uitschakelen

Hoe maak je een Windows Startup Choice uitschakelen


een Microsoft Windows startup keuze kun je uitschakelen om te voorkomen dat het verspillen van tijd wanneer u op uw computer. U kunt tijdelijk opstartopties uitschakelen om uw computer op te starten in een bepaald besturingssysteem totdat u een andere nodig. U kunt ook permanent een startup keuze verwijderen als u alleen maar een besturingssysteem te gebruiken.

instructies

Het uitschakelen van een ongewenste Windows Startup Choice Permanent

1 Druk op de toetsen "Windows" en "R" eens gelijktijdig aan de Run-programma te openen. Type "msconfig" (zonder de aanhalingstekens) en druk op "Enter" om de System Configuration Utility uit te voeren.

2 Klik op het tabblad "Boot" aan de bovenkant van het venster System Configuration. Klik op het besturingssysteem in de lijst die u wilt verwijderen. Klik op "Verwijderen"

3 Klik op "OK" aan de onderkant van het venster System Configuration. Klik op "Afsluiten zonder opnieuw op te starten" in de bevestiging venster dat geopend. De boot optie die u verwijderde wordt niet getoond bij het opstarten.

Tijdelijk uitschakelen van een ongewenste Windows Startup Option

4 Klik op "Start" op uw bureaublad en klik met de rechtermuisknop "Computer." Klik op 'Eigenschappen'.

5 Klik op "Geavanceerde systeeminstellingen" in de linkerkant van het venster System Information. Klik op de knop 'Instellingen', dat is onder de rubriek "Startup and Recovery" in het venster System Properties.

6 Klik op het drop down menu om het besturingssysteem automatisch geladen bij het opstarten in de Startup and Recovery venster te selecteren. Zorg ervoor dat het vakje aan de linkerkant van "Time naar de lijst van besturingssystemen te tonen" is aangevinkt.

7 Klik op "OK" twee keer en sluit het venster System. Vink het vakje aan de linkerkant van "Time naar de lijst van besturingssystemen te geven" aan de lijst van besturingssystemen in staat om opnieuw te starten vanaf bij het opstarten.