Hoe te beginnen een recensie Website

Deel uw gedachten voor anderen te zien. Uw expertise op film analyse zou mensen te redden van een saaie avond in de bioscoop of uw positieve beoordeling zou kunnen worden net wat een klein, lokaal restaurant behoefte aan de aandacht die het verdient. Of de website is alleen reviews, of voor iedereen om te reageren, kan een beoordeling website te helpen informeren mensen over de onderwerpen worden beoordeeld. Bij sommige aanvankelijke planning, het starten van een review site duurt slechts een beetje tijd.

instructies

De planning van de website

1 Beslis over een onderwerp te herzien. Kies een onderwerp dat u geïnteresseerd bent in of hebben expertise in om te helpen met het schrijven van reviews.

2 Bepaal hoe de website zal worden gehost. Een gastheer is de locatie die uw website zal worden opgeslagen. Er zijn gratis hosting opties aangeboden door een aantal websites met een verscheidenheid aan beschikbare opties. Voor een meer permanente optie, overwegen de aanschaf van een domeinnaam en webhosting voor een maandelijkse vergoeding.

3 Bepaal hoe u de website zal bouwen. Als je web development ervaring en willen naar de website met de hand te maken, zoeken naar nuttige tutorials in HTML-codering en CSS styling om u te helpen in de ontwikkeling. Als je nieuw bent op het creëren van web content zijn, overwegen gebruik te maken van een website met tutorials voor het maken van gratis websites.

4 Het plan van de kenmerken van uw website zal bieden. Een aantal heeft een beoordeling website kan hebben kan onder meer forums voor gebruikers om te bespreken reviews of, voor een filmrecensie bijvoorbeeld bespreken andere films en post aanvragen voor andere reviews. Een review site kunnen video clips en een fotogalerij met betrekking tot de herziening onderwerp hebben.

Ermee beginnen

5 Meld je aan voor een account als u gebruik maakt van een hosting site voor het bouwen van uw website. Volg de instructies van de website voor het instellen van pagina's, ontwerpen, sjablonen en andere gegevens die relevant zijn voor de slag.

6 Verzamel alle andere extra's die u gaat gebruiken op de website, zoals forum software als je het verstrekken van een forum. Controleer of de website biedt ondersteuning voor zodat u forum functies toe te voegen als dat is iets wat je op zoek bent om toe te voegen.

7 Maak pagina's van de website als u het maken van de website met de hand. Het organiseren van de webpagina's, video, foto's en al het andere in mappen gedurende het hele project te houden georganiseerd.

8 Download en installeer geen extra software die wordt gebruikt in de oprichting of werking van de website. Volg eventuele opgenomen instructies voor het installeren forum software of galerij scripts om uw website host ruimte.