How to Get Rid van het Worm_Downad.A

Worm_Downad.A is een variant van de Conficker-worm voor het eerst ontdekt in 2008. Het heeft de mogelijkheid om zich te verspreiden door middel van verwisselbare schijven en het netwerk aandelen. De worm wordt afgesloten veiligheidsdiensten, blokkeert u de toegang tot computerbeveiliging websites en kan andere malware toe te voegen aan het geïnfecteerde systeem. Een infectie kan uw systeem te zetten als het risico op spam en het verlies van persoonlijke informatie. Windows 7-computers worden geleverd met het Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool dat Conficker kan verwijderen, samen met andere voorkomende malware. U kunt ook specifieke programma's te downloaden van security bedrijven die deze dreiging zal verwijderen.

instructies

Trend Micro FixTool

1 Download het Trend Micro FixTool (zie bronnen).

2 Sla de FixTool naar de map waar je Trend Micro patroon bestand is, als u al een Trend Micro product. Volg de aanwijzingen in het "readme" tekst bestand dat bij de FixTool downloaden als u niet beschikt over een Trend Micro product op uw systeem te hebben.

3 Voer het FixTool en volg de instructies op het scherm om de infectie te verwijderen.

Symantec W32.Downadup Removal Tool

4 Download de W32.Downadup Removal Tool van Symantec (zie bronnen). De tool is "D.exe."

5 Draai van uw modem om de verbinding met het internet nadat u de Removal Tool downloaden. Volg de instructies op de downloadpagina om te delen via het netwerk uit te schakelen. Als u Windows XP, volg dan de instructies op de downloadpagina om te schakelen Systeemherstel.

6 Dubbelklik op "D.exe" en start de tool. Herstart uw computer wanneer deze is voltooid.

7 Voer het hulpprogramma opnieuw en start de computer opnieuw op wanneer dit klaar is.

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool

8 Klik op "Start," type "MRT" in het zoekvenster en druk op "Enter." Dit opent de Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool. Op systemen eerder dan Windows 7, zoals Windows XP of Vista, moet u de tool te downloaden voordat u deze kunt gebruiken (zie bronnen).

9 Klik op "Next" in het venster dat opent.

10 Klik op de radioknop naast "Full Scan" en klik op 'Volgende'. Wacht tot de tool om uw computer op malware te scannen en automatisch alle malware die de functie detecteert verwijderen. Dit instrument zal Conficker en al zijn varianten te verwijderen.

11 Klik op "Finish" als de scan is voltooid.