Hoe maak je een Meta Tag Manager gebruiken

Meta Tag Manager is een WordPress-plugin die het mogelijk maakt blog-eigenaren om de eigendom van hun blog te authenticeren met de grote zoekmachines zoals Google en Yahoo! Ownership wordt gecontroleerd door het inbrengen van een vooraf gemaakte zoekmachine meta tag in de Meta Tag Manager. De zoekmachine zal dan kruipen en vind de tag opgeslagen in de code van de pagina. Na eigendom is geverifieerd, kan een blog eigenaar instrumenten te bevorderen en te beheren hun blogs in Google en Yahoo! gebruiken

instructies

Installeer Meta Tag Manager

1 Klik op de Meta Tag Manager download link aan de rechterkant van de homepage. Laat de "meta-tag-manager.zip" folder te downloaden naar uw computer.

2 Dubbelklik op het gedownloade "meta-tag-manager.zip" bestand om het te openen. Sleep de gehele "meta-tag-manager" map binnen om uw bureaublad.

3 Log in op je WordPress-account en selecteer het tabblad "Plugin" in het Dashboard.

4 Klik op "Add New" in het menu Plugins.

5 Kies de Meta Tag Manager zip-bestand in het browservenster. Klik op 'Openen'. De plugin zal uploaden naar WordPress en in de plugins directory worden vermeld.

6 Vind de geĆ¼ploade Meta Tag Manager plugin in het menu Plugins en klik op 'Activeren. "

Gebruik Meta Tag Manager

7 Ga naar Google's Webmaster Tools pagina of site Authentication pagina van Yahoo. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Voer de URL die u wilt dat Google of Yahoo! te kruipen en legt dit. De site zal aan de lijst van sites in uw account worden toegevoegd.

8 Klik op 'Controleer deze website "of" Identiteitscontrole "naast de site die u wilt controleren als het eenmaal is toegevoegd aan de lijst met websites. Volg de aanwijzingen om de meta tag. Markeer vervolgens met de muis, en druk op "Ctrl + C" om de meta-tag te kopiƫren.

9 Ga terug naar WordPress en kies "Instellingen" in het Dashboard. Klik vervolgens op "Meta Tag Manager."

10 Geef de naam van de Meta Tag (bijvoorbeeld Google) in het veld "Reference Name".

11 Klik op de meta name door Google of Yahoo! in het veld "Meta Name" en de URL die door Google of Yahoo! in de "Content" veld. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.