Hoe vindt u Word-documenten die zijn niet opgeslagen

Hoe vindt u Word-documenten die zijn niet opgeslagen


De stroom uitviel net buiten terwijl u werkt op een belangrijk document dat u vergeten om op te slaan. Raak niet in paniek, omdat Microsoft Word is uitgerust met een functie die automatisch de bestanden die u niet redden herstellen. Typisch, deze functie werkt standaard. Het programma kunt u wijzigen hoe vaak Word slaat uw documenten en kunt u de locatie waar de Microsoft Word slaat deze "Auto herstellen" bestanden aan te passen.

instructies

1 Openstellen van Microsoft Word. Klik niet op een bestand om het programma te openen. In plaats daarvan, open het programma door te dubbelklikken op het pictogram van het programma. Laat het programma te laden voor een paar minuten voordat u op om het even wat.

2 Kijk aan de linkerkant van het scherm. Als Microsoft Word het bestand hersteld, zal een "Document Recovery" taakvenster laden.

3 Vind datum van het bestand. Dubbelklik op het bestand in de "Document Recovery" venster. Dit zal het bestand openen in Microsoft Word.

4 Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Opslaan als."

5 Sla het document als een ".doc" type bestand en typ een naam voor het document in de "File Name" box.

Hints

  • Het kan nodig zijn om te configureren "Auto herstellen" op uw computer als deze methode niet werkt. Selecteer de "Office" knop en open vervolgens "Opties voor Word." Zoek de categorie "Save" aan de linkerzijde van het venster en klik op het vakje naast "Save Auto Recover informatie." Je kunt instellen hoe vaak u wilt Word om het bestand automatisch op te slaan ook.