Hoe maak je een Triac moet vanaf een PC

Hoe maak je een Triac moet vanaf een PC


Een triac of wat soms een triode of thrysitor genoemd, is een elektronische inrichting bestaande uit supergeleidende materialen. Triacs controle van de voeding naar een groter apparaat, zoals een lamp, een elektrische motor of een cycle-counting timer. Zo wordt een aanraking lamp aangestuurd door een triac. Elke keer dat u de lampvoet te raken, de triac bedient de lampen switch, fietsen in of uit. Triacs ook goed presteren in huishoudelijke licht dimmers en progressieve soft-start motor switches.

instructies

1 Het opzetten van het circuit. Een triac circuit wordt bediend door een low-voltage pulse, maar wordt vaak gebruikt om een ​​hoger voltage 110 volt en 220 volt AC stroom regelen. Het apparaat, zodat een triac dient als de poort, of switch, de sterkere macht stroom voor uw apparaat.

2 Sluit de low-voltage controle triac poort circuit. De triac wordt geactiveerd door een low-voltage pulse, dus sluit dit circuit om een ​​low-voltage voeding circuit gecontroleerd door de computer. de computersoftware is gebaseerd op een soort gebruikersinvoer en wordt gebruikt om de triac poort activeren.

3 Sluit de high-spanningsbron. De kracht die door de triac bestuurt een secundaire inrichting, zoals een lamp, teller of motor. Sluit de voedingsbron voor dit apparaat om het aanbod en de output zijde van het circuit.

4 Programmeren van de software. Met de computersoftware de puls naar de triac de gateway initieert. De computer niet daadwerkelijk leveren de macht die de lamp, motor of een ander item begint. Integendeel, het activeert de schakelaar die het item wordt in- of uitgeschakeld.

5 Zodra de apparaten en de voedingen goed zijn aangesloten, zal de software het apparaat te bedienen. Start het programma op de computer om de triac gateway die het elektrische apparaat zal struikelen initiëren.