Hoe te converteren Moi naar Mpeg

De meeste digitale videocamera's die opnemen op de harde schijf te gebruiken merkspecifieke videoformaten. MOI is het standaard formaat voor JVC camcorders, maar het is niet een ondersteund formaat in Final Cut. Om bestanden die op een JVC camera, moeten ze worden geconverteerd naar een ander formaat, zoals MPEG, die aanvaardbaar is voor vele programma's, zoals Final Cut.

instructies

1 Download en installeer de gratis proefversie van iSkysoft video converter van de link in "Resources."

2 Start de nieuw geïnstalleerde programma door ofwel dubbelklikken op het nieuwe pictogram op het bureaublad of door te klikken op "Start", "Alle Programma's" en vervolgens op "iSkysoft Video Converter."

3 Klik op de knop 'Toevoegen' aan de bovenkant van de video-omzetter venster. Dit brengt een klein zoekvenster. Navigeer naar de locatie op uw computer waar de MOI video is en selecteer deze. Klik op "OK" om de video toe te voegen aan de converter lijst.

4 Selecteer de video formaat dat u wilt converteren naar MPEG. Zoek het formaat selectie balk onder de belangrijkste import scherm en klik op de pijl naar beneden om de juiste MPEG-video voor uw regio te selecteren als output.

5 Klik op "Convert Now!" de MOI bestand te converteren naar MPEG.

Hints

  • MPEG PAL is een video, die 25 frames per seconde loopt en wordt meestal gebruikt in Europa. MPEG NTSC is 24 frames per seconde en wordt uitgezonden standaard in de Verenigde Staten.