Hoe om uw eigen Club Penguin kleren

Club Penguin is een website gewijd aan het verstrekken van een veilig internet speeltuin waar de kinderen de tijd kunt doorbrengen anoniem interactie met andere pinguin personas. Een populair tijdverdrijf onder pinguïns is winkelen voor kleding en andere items. U kunt zelfs uw eigen Club Penguin kleding met een bijzondere aankoop.

instructies

1 Ga naar de website van Club Penguin en klik op de "Play Now" knop om te beginnen met het gebruik van de website. Klik op 'Create a New Penguin "naar een pinguïn te maken, als je niet al een hebt. Navigeer door de pagina's aan te melden voor een account en maak uw pinguïn door benoemen. Activeer je pinguin-account en selecteer vervolgens een lidmaatschap pakket. U moet een betaald lidmaatschap om munten te verdienen en aankopen op Club Penguin hebben. Doorloop het betaald lidmaatschap proces en bevestig uw betaald lidmaatschap door te reageren op een e-mailbericht.

2 Log in op je Club Penguin-account door het invoeren van de naam van uw pinguïn en uw wachtwoord in de juiste velden. Klik op de "Aanmelden" knop en klik op de server waarop u wenst te spelen.

3 Voer de Coffee Shop door te klikken op de deur. Klik op de "Java" zak om "Play Beans." Als je dit spel speelt, zul je zakken van koffiebonen te vangen als ze uit een vrachtwagen te komen en stapel ze in een stapel. Hoe meer zakken je op te vangen en stapelen, hoe meer punten je verdient. Als je punten verdienen, deze punten om te zetten in munten. Je moet munten verdienen om aankopen in de pinguïn kleding catalogus te maken.

4 Laat de Coffee Shop door te klikken op de deur. Klik vervolgens op de Gift Shop deur naar de Gift Shop in te voeren.

5 Klik op de pinguïn catalogus in de rechterbenedenhoek van de Gift Shop gebied. Klik op de pagina's naar de catalogus om een ​​shirt kun je zelf te maken te openen. Wanneer u de pagina die zegt: "Uw T-shirt maken," vindt kies een kleur en ontwerp door te klikken op de daarvoor bestemde vakken. Klik op "Buy" om de T-shirt die u hebt gemaakt te kopen.

6 Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van de catalogus om te sluiten. Klik op uw pinguïn eens en vervolgens op het tabblad in de rechterbovenhoek om uw artikel inventaris te controleren. Kijk door de pagina's in je inventaris om ervoor te zorgen zie je de T-shirt u net gekocht. Draag de T-shirt door erop te klikken. Je pinguin zal onmiddellijk de T-shirt aan.