Hoe om uw eigen Tags & Labels Make

Hoe om uw eigen Tags & Labels Make


Labels en etiketten worden gebruikt voor talloze redenen. Etikettering van levensmiddelen, het organiseren van laden, het maken van naamplaatjes en labels toe te voegen aan cd's en dvd's zijn enkele van de meest voorkomende manieren waarop ze worden gebruikt. Zakenmensen, leraren, huisvrouwen, studenten, professionals, sporters en organisatoren van evenementen zijn allemaal onder de mensen die gebruik maken van tags en labels te maken. Ze helpen om orde en eenvoud op situaties die anders verwarrend of moeilijk te onderscheiden zonder hen kunnen brengen. Als je jezelf in de behoefte van labels en etiketten en niet willen gewoon schrijven op een notitie of zelfs direct op het object, kunt u uw eigen, gemakkelijk, goedkoop en in een korte tijd.

instructies

1 Open een computerprogramma in staat om tags en labels, zoals een tekstverwerker, desktop publishing of internet gebaseerde programma. Als je niet al een programma op uw computer in staat om dit te doen of u geen toegang tot het internet, het verkrijgen van een uit een winkel die software verkoopt. Kantoorbenodigdheden en elektronische winkels zijn goede plekken om ze te krijgen.

2 Vul uw gewenste tekst in elk label of tag sectie. Als uw computer scherm geeft meer dan één sectie per keer, houd uw tekst binnen de grenzen van een en niet overlappen het op naar de volgende. Als je dat niet doet, zul je etiketten en labels die niet zeggen wat je wilt dat ze hebben.

3 Verkrijgen label en tag printerpapier. Zij moeten zelfklevend, zodat u kunt gewoon schil ze af en toe te passen. Een betrouwbare plek om dit soort papier te vinden is een kantoorboekhandel dat printerpapier verkoopt. U kunt soms ook vinden ze in het geheel - purpose winkels zoals Wal-Mart.

4 Laad je label of tag printer papier in de printer. Controleer of het papier is geladen, zodat de tekst wordt afgedrukt op de zijkant dat de labels of labels rechtop en de klevende kant naar beneden heeft.

5 Print uw labels en etiketten.