MP4 to Conversie MP3 File

MP4-bestanden zijn videobestanden die doorgaans worden gebruikt met iPods. Als u een MP4-bestand te hebben en wil gewoon de audio te halen, kunt u de MP4-bestand te converteren naar een MP3-bestand. Converter programma's zijn beschikbaar voor Windows en Mac-computers, en er is ook een gratis online conversie-tool die gebruikt kan worden.

Windows-computers

Voor een vergoeding, kunt u downloaden en installeren van de OJOsoft MP4 to MP3 Converter uit de OJOsoft website. Open het programma en klik op de "To MP3" knop om uw output file type in te stellen. Klik op de knop "Browse" door het veld "Input File Type" om de MP4-bestanden die u wilt converteren. U kunt meer dan een bestand voor de conversie te selecteren op hetzelfde moment. Klik op de grote "Convert" knop om de MP4 naar MP3 conversie te starten. Een voortgangsbalk zal vullen aan de onderkant van het scherm als het bestand bekeerlingen. Wanneer de conversie is voltooid, ziet u een pop-up venster krijgt u te laten weten dat de conversie wordt gedaan.

Mac-computers

De iPod Video Converter for Mac is een converter programma voor Macs die de MP4 naar MP3 conversie doet. Voor een vergoeding, kunt u downloaden en installeren van het programma van de MP4 Converter website. Open het programma en klik op de knop "Add" om de MP4-bestanden die u wilt converteren naar mp3 te selecteren. Gebruik de drop-down menu door de "Profile" veld en selecteer MP3 als uw output bestand type. Klik op de "Convert" knop om de MP4 naar MP3 conversie te starten. De kolom "status" zal updaten naar "Completed" als elk bestand conversie is voltooid.

Online

Als u niet wilt dat alle programma's te downloaden naar uw computer, kunt u MP4-bestanden te converteren naar MP3-bestanden online met behulp van de gratis conversietool bij Media Convert. Selecteer de MP4-bestand dat u wilt converteren en dan scroll naar beneden net onder de advertenties. Bij de "output formaat" veld selecteert u MP3 uit de tweede drop-down menu. Klik op de knop "OK" om het bestand conversie te starten. Uw scherm zal vernieuwen totdat de conversie is voltooid. Een download link voor het bestand wordt weergegeven op het scherm wanneer de conversie is voltooid.