Hoe te Kodak EasyShare video's bewerken

Hoe te Kodak EasyShare video's bewerken


Kodak EasyShare is een beeld en video's uploaden programma dat wordt geleverd met alle Kodak digitale camera's. Dit programma detecteert een aangesloten Kodak digitale camera en laadt de inhoud automatisch naar de computer. Dit geldt ook voor video's gevangen op een stilstaand beeld camera. Zodra u de video opgeslagen op de computer hebt, kunt u de video-bestanden rechtstreeks bewerken op de computer met de editing programma's op het systeem zijn geïnstalleerd.

instructies

1 Open Windows Movie Maker (gelegen op het menu "Start").

2 Klik op "File", "importeren", kies dan de Kodak EasyShare video die u wilt bewerken op de computer. Klik op "OK" en laadt een miniatuurafbeelding aan de zijkant van de computer programma. Herhaal dit proces met alle bestanden die u wilt bewerken.

3 Dubbelklik op de eerste video die u wilt bewerken; laadt in de etalage. Druk op de knop "Play" (onder het raam) tot u het eerste frame van de video die u wilt gebruiken te bereiken. Klik op de "Mark Inpoint" -knop, klik op 'Play' en selecteer "Mark outpoint." Dit wijst op het gebied van de video tussen de twee punten.

4 Klik-en-sleep de video naar beneden naar de tijdlijn aan de onderkant van het scherm. Dit voegt de cut clip in de tijdlijn. Herhaal hetzelfde proces met de andere video clips die u wilt bewerken.

5 Selecteer "File", "Save Movie als" en een veilige raam ladingen op het scherm. De titel van de video, selecteer een locatie op te slaan op en klik op 'OK' en de Kodak bewerkte video bestand wordt opgeslagen.